Kom vidare i karriären via bemanningsföretag i Göteborg

Sommaren närmar sig och för alla som är intresserade av att söka jobb i Göteborg gäller det att vara aktiv i jakten på sommarvikariat och andra tjänster.

Sommaren är starkt förknippad med semesterledigt men det betyder inte att hela verksamheter stannar av under den här perioden. Att arbetet kan fortsätta som vanligt är tvärtom helt avgörande för många företag som därför tar in extraresurser och vikarier för att täcka upp när ordinarie personal går på ledighet.

Denna typen av tjänster kan också innebära en viktig möjlighet för studenter och nyutexaminerade som vill ut i yrkeslivet. Först genom att prova på vissa uppdrag är det möjligt att få en tydlig bild av hur arbetet fungerar i praktiken, och även om sommarvikariat är tidsbegränsade kan de ofta fungera som språngbräda ut på arbetsmarknaden.

Hur gör man då för att hitta fram till de här tjänsterna? Ett sätt är att ta kontakt med ett bemanningsföretag i Göteborg som stöttar verksamheter under bland annat semestertider. Som konsult hos ett bemanningsföretag har du alltid bra villkor och får goda möjligheter till yrkesmässig utveckling.

Bra start på karriären

Som konsult för ett bemannings- och rekryteringsföretag samlar du på dig många varierande erfarenheter i takt med att du får möjlighet att prova på olika uppdrag hos olika kunder. Att du bygger upp en så stabil grund av kompetens innebär att du får en bra start på karriären och god möjlighet att komma vidare till drömjobbet.

Nätverk

Att hitta jobb i Göteborg eller andra städer och hitta drömjobbet handlar mycket om tajming och kontakter. För dig som konsult på ett bemanningsföretag innebär både kort- och långsiktiga uppdrag att du träffar personer som också kan bli viktiga för din framtida karriär.

För dig som är ivrig att komma ut i arbetslivet och som inte backar för nya utmaningar kan konsultrollen innebär de perfekta förutsättningarna. Kontakta KFX redan idag för din chans till en yrkesroll som garanterar utveckling och god erfarenhet.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos KFX.”

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan