Hitta personal för dina behov med specialiserad HR-partner

Från att utforma en relevant annons och sprida den i rätt kanaler, till att sålla ut kvalificerade kandidater, intervjua dem och slutligen ta beslut om vem som får jobbet kärvs det inte bara kunskap utan en hel del tid. Rekryteringsprocessen utgörs av många steg, som alla kräver energi och planering.

För vissa företag är det fortfarande en självklarhet att sköta hela den här processen själva, men för många finns det varken tid eller resurser att samordna arbetet på ett smidigt sätt internt. Ett vanligt alternativ för att säkert hitta personal med rätt kompetens är istället att ta hjälp av ett professionellt rekryteringsföretag.

Men, hur ska man då tänka när man väljer rekryteringspartner? Följande är några användbara tips:

Val av företag?

Vilket rekryteringsföretag du väljer att samarbeta med beror på ditt företags unika förutsättningar. Behöver ni endast hjälp vid någon enstaka rekrytering då och då, eller eftersträvar ni regelbunden tillgång till konsulter eller bemanning? Fråga dig själv vad du är ute efter och anlita en HR-partner med gedigen erfarenhet det område ni behöver stöttning inom.

Transparens

För att du och ditt företag ska få ut så mycket som möjligt av samarbetet med ett rekryteringsföretag är det viktigt att du redan i ett tidigt skede är tydlig med vad ni behöver och varför. Er bemanningspartner kan hitta fram till era drömkandidater först när de fått reda på era specifika krav, önskemål och förutsättningar.

Mål

Vad har ni för interna mål? Hur vill ni att företaget och dess team ska utvecklas? Genom att formulera vad ni vill uppnå, och varför, klarnar bilden över vilka åtgärder som bör göras och vilka resurser som behöver tas in. Ett professionellt företag med fokus på skräddarsydd rekrytering och bemanning kan också hjälpa till med analyser som kartlägger ert nuläge, era möjligheter och era behov.

Sök personal på ett målinriktat, effektivt och behovsanpassat sätt med hjälp av KFX. De är en erfaren och professionell HR-partner som kan ta ansvar för hela, eller delar av, din rekryteringsprocess. Alltid med omfattande garanti för uppdraget. Kontakta dem redan idag eller läs mer på www.kfx.se.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos KFX.”

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan