Vi hjälper dig söka jobb som passar just dig

Alla företag behöver duktig och kompetent personal. Vi på KFX hjälper företag med både bemanning och rekrytering för att tillgodose detta behov. Det innebär att vi kan hjälpa dig när du ska söka jobb. Vi finns även i Sundsvall, Västerås, Umeå, Göteborg, Malmö och Stockholm, redo att hjälpa dig förändra din arbetssituation.

Du kan söka jobb i flera städer genom oss

Vi har samlat ett stort utbud av jobbannonser, perfekt för dig som vill söka jobb i Göteborg, Malmö, Stockholm, Umeå, Sundsvall, Västerås och även andra städer. Annonserna vi tillhandahåller varierar enormt. Det kan handla om företag som behöver fylla flera positioner, från vaktmästare, tekniker och montör till administratör och mycket mer. Det kan även handla om enskilda tjänster från företag som söker en trafikledare eller kanske en receptionist. Man vet aldrig vad som kan dyka upp, därför är det en god idé att besöka denna sida regelbundet när du söker jobb.

Ett tips om du ska söka jobb i en specifik stad är att använda sökfunktionen för att hitta alla annonser som berör just denna stad. Du kan även filtrera resultatet och se till att bara vissa typer av jobb visas, exempelvis baserat på bransch.

Extrajobb, heltidsanställning, deltidsanställning eller konsult

Det är inte bara våra jobbannonser som är varierade, även själva arbetstidsmodellerna skiljer sig åt. Du kan hitta både heltids- och deltidstjänster, extra jobb som sträcker sig en viss period och mycket mer. Detta gör det lättare för dig att hitta något som passar din situation. Oavsett om du är en student som letar efter sommarjobb, vill ha ett fast jobb nära hemmet eller om du vill kunna jobba med varierande arbetsuppgifter kan vi hjälpa till.

Vi på KFX hjälper inte bara företag att hitta rätt personal för direktrekrytering, vi anställer även personer som arbetar som konsulter för oss. Att arbeta som konsult innebär att du blir uthyrd till olika kunder. Dina arbetsuppgifter kan variera en hel del men det finns alltid en tanke om att se till att din kompetens och dina färdigheter används på bästa sätt. Det finns även speciella konsulter som har en ambulerande arbetsroll. Ambulerande konsulter får rycka in med mycket kort varsel, något som ställer höga krav på personens flexibilitet och uthållighet. Läs gärna vad våra konsulter har att säga om arbetsrollen och oss som arbetsgivare.

Vi gör det lätt att söka jobb, både i storstäder och mindre orter

Vill du snabbt hitta ett passande jobb kan du använda dig av våra tjänster. Det är vanligt att söka jobb i storstäder som Malmö, Göteborg och Stockholm, här finns både ett stort behov och många arbetssökande. Vi gör det även lätt att söka jobb i andra orter, exempelvis Sundsvall, Umeå och Västerås. Naturligtvis kan du även hitta jobbmöjligheter i andra delar av Sverige, använd vår hemsida för att hitta jobb inom en viss ort eller en viss bransch. Hittar du en passande tjänst kan du söka direkt. 

För att ansöka om tjänsten behöver du ange namn, kontaktuppgifter och även skicka med ditt CV samt eventuellt andra dokument som behövs för den specifika tjänsten. Du kan även registrera ditt CV hos oss, då kan vi hjälpa dig hitta jobbannonser som passar just dig plus att du får ta del av våra medlemsförmåner. Om du vill söka jobb på ett effektivt sätt kan vi hjälpa dig genom att vi skickar passande annonser. 

Gör det lätt för dig själv, hitta din nya arbetsplats med vår hjälp.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan