Från skrivbyrå till HR-partner

Vi har aldrig haft som mål att bli störst. Fokus har främst legat på att vara en bra HR- partner och en bra arbetsgivare.

Från skrivbyrå till HR-partner

Med en inkommande röd, en utgående grön telefon och stort engagemang grundades Kontorsfixarna 1986. I en bransch fortfarande i sin linda fanns visionen att kunna erbjuda företag välutbildad personal när det behövdes snabb och professionell förstärkning – en skrivbyrå med personaluthyrning.

Redan från början var det personliga mycket viktigt. Både mot kund och mot personal. KFX arbetade redan då med kundmöten, representationer och personalvård. Vi var först med mycket – som en bemannad dygnetrunt jour, fullskaliga kandidatpresentationer och tester för att vara säkra på att den kandidat vi presenterade var rätt för kunden. Det annonserades i dagstidningar och även i Radio Stockholms program Jobbing där förmedlare av jobbkontakter kunde ringa in sina ”annonser”.

Vi har aldrig haft som mål att bli störst. Fokus har främst legat på att vara en bra HR- partner och en bra arbetsgivare.

Med trogna kunder ökade efterfrågan på personal och 1998 kunde Kontorsfixarna öppna kontor i Sundsvall, 1999 flyttades även ekonomikontoret till Norrland och samma år kunde ett kontor i Malmö etableras följt av Göteborg 2004. 2015 blev Kontorsfixarna KFX HR-partner – samma ägare och samma vision och 2018 kunde KFX HR-partner öppna två till kontor. Ett i Umeå och ett i Västerås.

Hastighetsprov i maskinskrivning, i svenska och engelska var den trygghet och referens vi kunde erbjuda våra kunder 1986. Idag arbetar KFX med noggranna kunskapstester och bakgrundskontroller. All personal är HR-utbildad och med samma grundtanke, att alltid sätta individen i fokus, har företaget gått från personaluthyrning till att kunna erbjuda fullservice när det gäller rekrytering, bemanning, entreprenad och karriärvägledning. En komplett HR-partner helt enkelt.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan