Trelleborgs FF & KFX HR-partner

KFX HR-partner och Trelleborgs FF återförenade i nytt partnerskap

KFX HR-partner går åter in som sponsor till Trelleborgs FF och blir nu föreningens officiella HR-partner. 

–  Det känns jättekul att KFX och TFF ska samarbeta igen, säger Trelleborgs FF:s klubbdirektör Mattias Kronvall som tror på långsiktiga partnerskap.

KFX HR-partner arbetar främst med rekrytering, bemanning samt outsourcing och har kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Umeå.

–  Det är med stor glädje och stolthet vi får möjlighet att återigen stötta TFF, denna gång som officiell HR-partner, säger Peter Ericson, VD på KFX HR-partner. Att vi tillsammans med TFF får chans att stötta kretsen kring klubben och spelarna i att hitta sysselsättning vid sidan av sina fotbollskarriärer känns otroligt motiverande och inspirerande.

Redan nu har två av damlagets spelare varit i kontakt med KFX, varav en av dem nyligen fått anställning hos KFX. Många fler möjligheter finns via det breda kontaktnätet och de uppdrag som KFX löpande arbetar med i Skåne med omnejd.

Trelleborgs FF & KFX
Från vänster till höger: Joakim Felldin, rekryterande konsultchef KFX HR-partner samt huvudtränare för Trelleborg FF:s damlag, Mattias Kronvall, klubbdirektör Trelleborgs FF och Peter Ericson, VD KFX HR-partner

__________________________________________________________________

Trelleborgs FF – bredd och elit med ungdomsverksamheten i fokus
Föreningen som grundades 1926 har 35 år i Svensk Elitfotboll, varav 18 år av dessa i allsvenskan. Trelleborgs FF har elitlag på både dam- och herrsidan, detta som en av sju föreningar i landet. Klubben har idag runt 750 stycken aktiva spelare. Ungdomsverksamheten är kärnan i vår klubb, och den växer kontinuerligt. Vi erbjuder trelleborgarna både en bredd och en spets de kan vara stolta över. www.trelleborgsff.se

KFX HR-partner – ett av landets äldsta konsult- och rekryteringsföretag
KFX HR-partners mål är att effektivisera hela anställningsprocessen. Vi hjälper företag och organisationer att snabbare, enklare och effektivare hitta den kompetens de behöver i sin verksamhet. På samma vis hjälper vi våra konsulter och arbetssökande att komma i kontakt direkt med företagen och organisationerna och slippa utdragna och ineffektiva anställningsprocesser. www.kfx.se 

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan