Det här kan du få ut av en kontakt med bemanningsföretag i Sundsvall

Att hitta rätt person för en tjänst kan vara klurigt. Rekrytering är faktiskt något av en konst. Det gäller båda parter. Om du söker jobb hittar du många tips på internet på hur du ska skriva ett CV, på vilket sätt du förbereder dig för en intervju, vad du bör och inte bör göra när du väl är där och så vidare … Är du och andra sidan i behov av personal vet du att det kan bli en lång och krävande process. Kanske har du funderat på att samarbeta med en HR-specialist nästa gång?

Som de flesta vet är HR en förkortning av den engelska termen Human Resources. Den som arbetar med HR vet hur man hanterar och utvecklar just de mänskliga resurserna. Här får organisationen och chefer med personalansvar stöd. Det kan handla om att hitta nya medarbetare, men också att utveckla de som redan är anställda. Ofta hjälps man åt med att hitta rätt strategi för att det ska bli så bra som möjligt både för individen och gruppen.

Professionellt bemanningsföretag i Sundsvall

Att hitta någon som kan fungera som guide och partner i det här sammanhanget är mycket värt. Det gäller både jobbsökande och arbetsgivare. Omvärlden förändras snabbt och så även lagar och regler. För att känna sig säker och trygg kan en bra väg vara att starta samarbete med erfarna konsulter med stora nätverk, som exempelvis KFX, som har hanterat dessa frågor i över 30 år. De har alltid fokus på att skapa relationer som håller länge. Självklart finns det också mycket kunskap kring hur individuell utveckling och karriärstöd ska utformas. Ta kontakt om du ska söka jobb i Sundsvall.

En komplett partner

Det har hänt en del under 30 år när det gäller bemanning. Det gäller både teknik, utbildningar och förväntningar. Förr räckte det med att testa maskinskrivningshastigheten och undersöka språkkunskaperna i svenska och engelska för att skicka ut en sekreterare på uppdrag. Nu är det noggranna kontroller och tester för att hitta rätt matchning. Med tiden öppnad KFX också fler kontor i landet, och 1998 kom ett bemanningsföretag i Sundsvall för ekonomi. Nu finns fullservice för bemanning, karriärutveckling,  rekrytering och entreprenadlösningar på många håll i landet i KFX regi.

Utvecklande och omväxlande

Att vara konsult och testa olika jobb är lite som en prao för vuxna. Det är spännande och intressanta att prova olika företagskulturer och se organisationer inifrån. Samtidigt är det ett sätt att själv göra intryck och kanske komma tillbaka på korta jobb eller bli anställd. Naturligtvis är det också en chans att lära sig nya saker inom olika fält.

Ett viktigt första steg

Det finns många erfarenheter och berättelser om hur avgörande kontakten med den här branschen kan vara. Att börja arbeta under loven när man studerar, att få en första kontakt med arbetsmarknaden eller att hitta en ny karriär till exempel. Sök upp hemsidan och bekanta dig med vad som erbjuds.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan