Behöver du sommarvikarier? Kontakta ett rekryteringsföretag i Stockholm

En bra sommarrekrytering är viktig för dig som vill säkerställa en fungerande verksamhet även under de närmsta månaderna när att en stor del av din ordinarie
personal har semester.

I bästa fall så är all vikarierekrytering avklarad redan i ett tidigt skede, men andra gånger uppstår plötsliga luckor eller personalbehov som inte hade kunnat förutses. I dessa fall kan ett bemannings- eller rekryteringsföretag i Stockholm komma väl till pass. På så sätt kan den aktuella tjänsten tillsättas direkt och konsulten kan sedan stanna så länge, eller så kort, som det krävs. Alltifrån några timmar, ett par dagar upp till flera månader.

I slutändan spelar dock inte tiden störst roll. Oavsett om det gäller en tillfällig eller fast tjänst så är det viktigt att ni får in en resurs som levererar från första stund och som kan förstärka arbetsplatsen utan att kräva särskilt mycket förberedelse. Syftet med en konsult är självklart att minska arbetsbördan – inte öka den.

Här följer ett par tips som underlättar i bemannings- och rekryteringssdjungeln:

Bemanning – välj rätt partner

En grundläggande och helt avgörande del i arbetet med att hitta personal för just era behov är att välja rätt samarbetsparter. Ett engagerat och erfaret bemanningsföretag som fokuserar på att vara en bra arbetsgivare formar trygga konsulter som lätt hittar sin plats på ditt företag. Se också till att redan på förhand kontrollera bemanningsföretagets nätverk inom just din bransch. Bemanning handlar till stor del om träffsäker matchning och då är det en stor fördel att kunna välja mellan en stor resursbank.

Rekrytering – var transparent

Både i samband med kortsiktig bemanning men framförallt vad det gäller långsiktigt rekrytering är det viktigt att satsa på att få rätt person på rätt plats. I arbetet med att hitta fram till just den där perfekta kandidaten är det viktigt att ni är öppna och transparenta med era förhoppningar, önskemål och krav. Ju tydligare ni är desto enklare blir det för rekryteringsföretaget att hitta fram till en bra match redan i ett tidigt skede.

Sommarens semestrar närmar sig med stora kliv. Förhoppningsvis har ni redan rekryterat alla sommarvikarier, men om denna processen blivit försenad eller om ni haft plötsliga avhopp kan det krävas extern hjälp. KFX är ett företag som bemannar på alla nivåer, både för kortare och längre uppdrag och är även en erfaren rekryteringspartner. De hjälper även dig som planerar att söka jobb i Stockholm eller andra städer. Kontakta KFX idag eller läs mer på deras webbplats.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos KFX.”

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan