Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Kredithandläggare som söker nya utmaningar?

Om tjänsten

Har du ett brinnande intresse för ekonomi och vill utöka dina kunskaper? Har du ett öga för detaljer och vill arbeta med analys och kreditbedömningar? Drömmer du om att arbeta på ett växande finansbolag med en familjär företagskultur? Hos vår fantastiska kund har du möjlighet att växa in i din roll som kredithandläggare!

Du kommer bli anställd hos oss på KFX HR-partner och arbeta hos vår familjära kund i centrala Göteborg. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Det finns goda möjligheter att din anställning går över till kund efter 6 månader.

Om företaget

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som Konsult. KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som kredithandläggare tillhör du finansavdelning som består av sex härliga kollegor! Ni arbetar tillsammans för företagets finansiella tjänster inom fakturabelåning, fakturaköp och lån till våra kunder.

Arbetet som kredithandläggare är en bred och utvecklande roll. I rollen driver du självständigt kreditprocesser genom utvärdering och effektiv bedömning av olika ekonomiska förutsättningar för att skapa affärsmöjligheter. Tillsammans med teamet har du som mål att ge kunderna bästa möjliga leverans på utsatt tid och med god kvalitet. Din kontakt med kunderna sker i telefon, mail och i kundmöten.

Arbetet innefattar även moment av risktagande där din uppgift som kredithandläggare blir att bedöma fakturamottagaren och kund. Detta genom att analysera kreditupplysningar, bokslut, balans- och resultaträkningar, betalningshistorik samt att genomföra leveranskontroller. Du ansvarar även för att sammanställa, bereda och presentera kreditbeslutsunderlag. Arbetet innehåller även administration kopplad till kundens reskontra såsom kravhanteringsprocessen, bevakning och uppföljning av inbetalningar från kundens kunder, samt fakturaservice i de fall vi levererar en administrativ tjänst.

Kvalifikationer

I den här tjänsten söker vi dig som är affärsinriktad, driven och brinner för goda resultat! Vi söker dig som är analytisk, strukturerad i ditt arbete och har ett sinne för siffror. Du är en tydlig kommunikatör, som på ett effektivt sätt kan leda samtal och bygga relationer såväl externt som internt. Eftersom de arbetar i team ser vi att du en lagspelare som tycker om att sprida positiv energi och motiveras av att arbeta i en fartfylld, kommunikativ miljö.

I den här tjänsten letar vi dig som har relevant vidareutbildning inom ekonomi och finans. För att snabbt komma in i rollen behöver du ha erfarenhet av handläggning, administration eller rådgivning. Har du tidigare arbetat på finansbolag med factoring/fakturaköp är det ett stort plus. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Övrigt

Du kommer bli anställd hos oss på KFX HR-partner och arbeta hos vår kund. Det finns goda möjligheter att din anställning går över till kund efter 6 månader.
Tjänsten är på heltid och tillsvidare.
Urval sker löpnade, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Skickar därför in din ansökan redan idag via kfx.se!
Slutkandidat kommer att genomgå en bakgrundskontroll.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Anna Berggren på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan