Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Vi söker 3 administratörer

Om tjänsten

Nu söker vi grymma administratörer till tre av våra kundföretag. Ett av uppdragen är start omgående och de andra är till hösten. Skriv i din ansökan när du kan börja hos oss!
Du blir anställd av KFX och uthyrd till kundföretaget till en början med chans till både förlängning via oss och övertagning.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Tjänsterna ser lite olika ut men alla är rena administrationsroller. Det kan vara uppgifter såsom lättare ekonomi, administration, kundservice, samordning samt service i alla dess slag och övriga kontorsgöromål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är noggrann, servicemedveten och tar egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser det positivt om du har tidigare erfarenhet inom administration eller kundtjänst samt har slutfört dina gymnasiestudier.

Som person är du en problemlösare, ansvarstagande och prestigelös. Det faller sig naturligt för dig att se helheten och du trivs med att samordna och administrera.
Du har vidare en positiv attityd och gillar att samarbeta med andra. Din nyfikenhet och inre driv är en förutsättning i arbetet, för rätt person finns möjligheter och utmaningar.

Övrigt

För närmare information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Erika Hällström på 060-15 46 00.

Kunskap- och personlighetstester samt en screening kan komma att göras på slutkandidater.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urvall och intervjuer sker löpande.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan