Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Självständig och social receptionist till Lindholmen!

Om tjänsten

Är du en person som trivs med att arbeta självständigt och att vara ansiktet utåt? Då är det dig vi söker som receptionist till vår reception på Lindholmspiren. I din roll som receptionist är det viktigt att du är initiativtagande och trivs med ett lugnare tempo. Du erbjuds nu möjligheten att organisera en kundorienterad reception.

Tjänsten är på heltid måndag-fredag kl. 07.45-16.45, tillsvidare. Önskad start 28/1-2019.

Om företaget

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som Konsult. KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som receptionist är du ansiktet utåt för flera kunder i ett företagshus, därav tror vi att det är av stor vikt att du är en glad och social person. De dagliga arbetsuppgifterna består av att hjälpa besökare, bemöta kunder, sköta telefonväxel och mail, översyn av lokaler samt posthantering. Du har även hand om bokning av konferensrum och förberedelser inför möten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är servicemedveten och vill ge alla kunder ett bra bemötande. Det är av vikt att du som person trivs med ett lugnt tempo och är trygg i att arbeta självständigt. Du kommer att skapa dina egna strukturer och organisera receptionen. Vi ser gärna att du är van att ta eget ansvar och gillar ordning och reda i ditt arbete. Det är även meriterande att vara händig och kunna ta tag i det som behövs göras.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har en hög social kompetens och är servicemedveten. Vidare är det viktigt att du har förmågan att se vad som behöver göras och att du som person är självständig, ödmjuk och ordningsam. Vi ser gärna att du prioriterar bra service och det med ett leende på läpparna och genom att vara på tårna.

Övrigt

Start 28/1-2019 med hänsyn till uppsägningstid
Placering, Lindholmen
Anställning, Tillsvidare.

Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag på kfx.se
Vid frågor kontakta Paula Jansson på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan