Rekryterande konsultchef

Om tjänsten

Kom och bli en del av vårt härliga team på KFX HR-partner!
Här får du arbeta på ett socialt kontor med god stämning och i en roll med varierande arbetsuppgifter och mycket eget ansvar. Läs vidare kring tjänsten som vår nya rekryterande konsultchef.

Om företaget

KFX HR-partner är ett tryggt och stabilt bolag med över 30 år i branschen. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. På kontoret i Stockholm är vi ca 15 personer. Vår målsättning är att kommunikationen, både internt och mot våra kunder, alltid ska präglas av respekt, lyhördhet och tydlighet. Hos oss kan du alltid komma med idéer, input och förslag – oavsett roll eller år inom bolaget!
Vårt arbetsklimat präglas av affärsfokus, teamkänsla och en positiv anda! På KFX stöttar vi varandra i motgångar och gläds åt varandras och vår gemensamma framgång. Som rekryterande konsultchef hos oss arbetar du i ett sammansvetsat team tillsammans med kompetenta och drivna kollegor som tycker om att hjälpa varandra. Från din första dag kommer du att erbjudas stort ansvar, du kommer självständigt följa upp dina kunder i personliga möten, driva flera parallella rekryteringsprocesser från början till slut samt ha personalansvar för de konsulter du rekryterat.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta att:

 • Ta in kravprofiler hos våra kunder och utifrån detta skapa annonser
 • Hantera ansökningar och gå igenom urval
 • Genomföra telefonintervjuer samt kompetensbaserade djupintervjuer
 • Administrera och återkoppla personlighets- och färdighetstester i Cut-e
 • Personalansvar för konsulter på längre uppdrag; löpande uppföljning, utvecklingssamtal, lönerevisionsarbete, arbetsrättsliga ärenden och avtalsfrågor
 • Kundansvar innebärande löpande möten för uppföljning av konsulter, merförsäljning på befintlig kund, prognosarbete
 • Administration i affärssystemet Intelliplan

Kvalifikationer

Vi värdesätter din personlighet, ditt engagemang och din inställning! Teamets främsta egenskaper är det genuina intresset för människor, ett lösningsfokuserat samarbete, fokus på affärsmässighet och omtanken för varandra. Vi tror att du som söker känner igen dig i detta och vill vara med att bidra till den goda stämningen på vårt kontor! Som person är du nyfiken, driven, målmedveten och handlingskraftig. Här är ingen dag är den andra lik och du behöver konstant prioritera bland dina arbetsuppgifter. Därför är du flexibel och anpassningsbar samtidigt som du bibehåller struktur och noggrannhet i det du gör. Vidare så trivs du med att ta stort eget ansvar i det arbete och är duktig på att skapa och bibehålla relationer.
För att vara kvalificerad för denna tjänst har du flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift. Vi önskar att du har arbetat med kund- och konsultverksamhet eller med bemanning och rekrytering tidigare. Du har god administrativ vana och framförallt – du brinner för rekrytering och konsultchefsrollen! Du har körkort och det är meriterande om du har en examen som personalvetare, beteendevetare eller motsvarande.

Övrigt

Önskvärd start för tjänsten är september månad. På KFX HR-partner erbjuds du en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner. Denna tjänst är på heltid och tillsvidare.
Samtliga frågor kring rekryteringsprocessen och tjänsten hänvisas till Ulrika Thorstrand på ulrika.thorstrand@kfx.se. Vi går igenom urvalet löpande, så skicka in din ansökan idag!

Company logotype
 • Stockholm
 • Ansök senast 2019-08-11
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: HR/Personal
 • Inkommet: 2019-07-03
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan