Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Redovisningsekonom på heltid till Bantorget Redovisning

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom med erfarenhet från byrå. Detta är tjänsten för dig som vill arbeta med ett glatt team och tycker om att ta mycket ansvar.

Bantorget Redovisning är ett bolag inom Landsorganisationen i Sverige och ägs av Bantorget Förvaltning AB. Bolaget startades år 2003 och finns i dag i centrala Stockholm och i Norrköping.

Bantorget Redovisning är en fullservicebyrå inom ekonomi och lön.

Arbetsuppgifter

Din arbetsplats kommer att vara på Stockholmskontoret och dina arbetsuppgifter kommer bestå av löpande redovisning, avstämning, bokslutsarbete, årsredovisning samt rapportering till myndigheter och ägare. Du kommer att vara kundansvarig för ett antal kunder. Excel, Visma Bokslut och Skatt är de program som används idag. I Stockholm sitter du tillsammans med tre kollegor och du samarbetar även med kollegorna som sitter i Norrköping.

Kvalifikationer

Vi söker en trygg redovisningsekonom med erfarenhet från en redovisningsbyrå. Du har tidigare vana av att göra egna bokslut, talar och skriver flytande svenska. Vi ser med fördel att du har arbetat i programmen Raindance, Visma Bokslut/Skatt och Excel, men det är inget krav.

För att axla denna roll på bästa sätt är du en person som är van vid ett växlande arbetstempo och inte är rädd för att hugga i när det behövs. Du trivs med att arbeta mot deadlines, har god överblicksförmåga och ett strukturerat arbetssätt. Då din roll innefattar kontakt med kunder över mail och telefon är du en person som är kommunikativ och inte räds av att lyfta luren. För att trivas i teamet tror vi även att du är glad, social och tycker det är viktigt att ha kul på arbetet!

Övrigt

I denna tjänst får du en tillsvidareanställning på heltid hos Bantorget Redovisning. Provanställning 6 månader tillämpas. Du har flextider, fina förmåner och start för tjänsten är omgående.

Bantorget undanber all kontakt kring process och tjänst. Samtliga frågor kring rekryteringsprocessen och tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Clara Backlund på KFX HR-partner, telefonnummer 08-663 99 00. Du kan även maila din fråga till rekrytering.stockholm@kfx.se, specificera i ditt mail vilken tjänst du söker. Observera att vi pga. GDPR ej tar emot ansökningar via mail eller telefon, vi hänvisar dig till att söka tjänsten via vår hemsida.

I denna rekryteringsprocess kommer vi på slutvald kandidat genomföra en bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan