Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Receptionist under lunchtid kl. 12-14!

Om tjänsten

Nu söker vi efter dig som är pensinär, student eller som söker ett roligt extrajobb som lunchavlösare i vår kunds nyrenoverade reception. Du kommer att arbeta måndag till fredag under lunchtid mellan kl. 12.00-14.00. Vår kund har sitt kontor beläget i centrala i Göteborg!

Om företaget

Du kommer få en anställning som konsult hos KFX HR-partner. KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år.KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som receptionist är du vår kunds ansikte utåt! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta emot besökare och svara på inkommande samtal i växeln. Du kommer också att ansvara för post- och budhantering samt viss administration.

Kvalifikationer

Vi söker dig som förstår betydelsen av ett flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Vidare kan du uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och har goda datorkunskaper, främst i Officepaketet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har en hög social kompetens, är utåtriktad och servicemedveten. Vidare är det viktigt att du har förmågan att se vad som behöver göras och att du som person är självständig, ordningsam och prestigelös.

Övrigt

Två personer kommer dela på rollen som receptionist under lunchtid. Ni kommer inte arbeta samtidigt utan dela upp veckodagarna som det passar er bäst. Detta kräver flexibiltet samt möjlighet att arbeta 2-3 vardagar/vecka.

Start:April

Intervjuer och urval sker löpande under januari 2019 så skicka in din ansökan på www.kfx.se
Vid frågor kontakta Paula Jansson 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan