Projektadministratör med erfarenhet av Maconomy

Om tjänsten

Är du på jakt efter ett nytt uppdrag och är tillgänglig omgående? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Maconomy.

Om företaget

Detta är ett konsultuppdrag hos vår kund som sitter i Umeå. Du kommer att vara anställd av oss på KFX HR-partner.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektadministratör/ekonom hos vår kund kommer du att ingå i ett team om 4 kollegor. Tillsammans ansvarar ni för faktureringen av konsulttimmar inom bolaget, hantering av leverantörsfakturor och kundfodringar. Ni följer även upp uppdragsbudgetar och agerar stöd i det interna affärssystemet. I denna roll tillhör du ekonomifunktionen och har ett nära samarbete med dina kollegor i samma roll, samt företagets Project Controllers.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är självgående, noggrann och ansvarstagande. Du skulle även beskriva dig som en initiativtagande och proaktiv person som tycker om att skapa struktur och ordning. Då du har kontakt med både kunder och interna medarbetare, är det även viktigt att du har en god känsla för service!

Krav för tjänsten är att du har erfarenhet av affärssystemet Maconomy. Utöver det ser vi gärna att du har:

  • Erfarenhet av att fakturera konsulttimmar i ett konsultföretag
  • Minst gymnasial utbildning inom ekonomi
  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som skrift

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag på 3-6 månader. Start är omgående, så skicka in din ansökan idag!
Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Junghagen.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan