Konferensvärd/värdinna på 50 % till mediabolag i centrala Stockholm

Om tjänsten

Konferens / Värd / Värdinna / Kontor / Restaurang / Service

Har du en bakgrund inom konferens eller restaurang? Trivs du med att arbeta i en roll där du får användning av dina sociala färdigheter samt att få leverera service på en hög nivå? Då kan detta vara din nästa tjänst!

KFX HR-partner söker nu konferensvärd/värdinna till vår kund i centrala Stockholm. Tjänsten är på deltid, 50 % tillsvidare med start omgående.
Skicka in din ansökan idag!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är idag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

I rollen som konferensvärd/värdinna arbetar du i en professionell kontorsmiljö med många kontakter, både externt och internt. Du är kundens ansikte utåt och därmed en mycket viktig del av dina medarbetares, kunders och besökares upplevelse av företaget. Som konferensvärd/värdinna består dina arbetsuppgifter av att sköta företagets konferensrum och kök. Du ger service till internt anställda och gäster och förser dem med önskvärd mat och dryck. Du ansvarar även för beställningar och framdukning samt servering av lunch eller annan cateringmat. Rollen är rörlig och består mycket i att förbereda, duka, plocka, städa och se till att arbetsområdet ”loungen” är representativt. Från tid till annan förekommer även en del administrativa arbetsuppgifter, svara på mejl, inköp och övrig korrespondens.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten hos vår kund är det önskvärt med utbildning eller erfarenhet av att du tidigare har arbetat inom antingen restaurang eller konferens. Då vår kund har krav på en hög servicenivå och professionalitet söker vi dig som brinner för service och drivs av att hjälpa andra människor. Du är en glad och social person som samtidigt har skinn på näsan. Vi tror att du är en ansvarstagande individ som är flexibel och prestigelös. Vi ser att du har en god förmåga att kunna arbeta självständigt och även kan samarbeta med olika typer av människor. Då många av våra kunder är internationella bolag med engelska som koncernspråk ser vi att du både kan tala och skriva obehindrat på såväl svenska som engelska.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag och du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i centrala Stockholm. Tjänsten är en deltidstjänst om 50% med arbetstiderna måndag-fredag kl. 11:00-15:00. Start för tjänsten är omgående och är på tillsvidarebasis. Vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten redan idag! Vid frågor, kontakta någon av våra rekryterare på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan