Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Junior Rekryterare på deltid till KFX i Västerås!

Om tjänsten

Vi växer och söker en ny kollega till vårt Västeråskontor! Vi vill hitta dig som har tidigare erfarenhet av rekrytering och nu vill bredda dina kunskaper inom HR. Är du dessutom en ansvarsfull, driven och affärsfokuserad relationsskapare finns det stora möjligheter att på sikt växa inom bolaget.

Om företaget

KFX är en erfaren HR-partner vars fokus är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att bli branschens bästa HR-partner. Idag är vi 450 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet, nyligen etablerade vi oss i Västerås! Här ges du möjlighet att vara med på en expansionsresa med stora möjligheter att forma din nya arbetsroll!

Arbetsuppgifter

Som Junior Rekryterare kommer du tillsammans rekryterande konsultchef vara ansvarig för leveransen av KFX tjänster i Mälardalen. Du kommer självständigt driva kvalitativa rekryteringsprocesser enligt KFX policy. Som rekryterare kommer du bl.a. arbeta med:

  • Skriva annonser
  • Screena urval
  • Intervjua
  • Ringa referenssamtal
  • Teståterkoppla personlighetstester
  • Skapa kandidatpresentationer
  • Konsultärenden
  • Kundmöten

För att axla denna nya roll på bästa sätt kommer du ha ett tätt samarbete med vår rekryterande konsultchef samt dina kollegor på huvudkontoret i Stockholm.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för denna roll ser vi att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, gärna högskolestudier. Vi ser att du studerar eller har studerat till personalvetare eller motsvarande samt har viss erfarenhet av rekrytering. Det är också meriterande om du har erfarenhet från konsultbranschen. Krav för tjänsten är att du talar och skriver flytande på svenska och med fördel även engelska. Som god Västeråskännare kommer din input i formandet av vårt Västeråskontor bli mycket viktig!

Övrigt

Tjänsten är på deltid där vi ser att du kan arbeta 2–3 dagar i veckan. Resor till Stockholm kan förekomma och du rapporterar till Regionchef. Är du i slutet av dina studier finns god chans till fast heltidsanställning direkt efter examen. Start för tjänsten är omgående och vi arbetar med löpande urval, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Vid eventuella frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare, William Ericson på william.ericson@kfx.se
Sökord: rekrytering, HR, bemanning, personal, administration, sälj, västerås, mälardalen, recruitment, staffing

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan