Junior administratör på heltid till företag i norra Stockholm

Om tjänsten

Är du en noggrann och detaljfokuserad person som vill arbeta med administration? Har du en erfarenhet av att använda Officepaktetet som ditt främsta arbetsredskap? KFX HR-partner söker för vår kunds räkning en junior administratör som vill ta nästa steg i rollen som administratör.

Känner du igen dig i denna beskrivning? Skicka då in din ansökan till oss redan idag!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Som administratör hos vår kund kommer du att arbeta i ett flertal olika system men kommer i huvudsak att arbeta i MS-officeprogrammen Word och Excel. Här ska du kunna skapa egna mallar som du och dina kollegor ska kunna använda er av. Vidare kommer du att assistera dina kollegor med allehanda administrativa uppgifter. Det kan exempelvis handla om att vara ett stöd för avdelningarna inom ekonomi, inköp och sälj där du kan få sköta mötes- och resebokningar, uppdatera kunddatabaser och stötta orderhanteringen.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad till rollen som administratör ser vi att du tidigare har arbetat i en roll där du har haft MS Office som ett av dina främsta arbetsredskap och därför känner dig mycket trygg i framförallt Word och Excel. Vi ser att du har ett arbetssätt som andas struktur och noggrannhet där du lägger stor vikt vid detaljer. Då arbetsuppgifterna kan vara av varierande slag ser vi att du som person är prestigelös och har en hög grad av arbetsmoral och kan rycka in där det behövs. Vidare ser vi att du är mycket duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Övrigt

Du blir tillsvidareanställd hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i norra Stockholm. Start för uppdraget är i slutet av september och urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!

Vid frågor, vänligen kontakta oss på 08-663 99 00

administration, office, ekonomi, inköp, sälj, order

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan