Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Gig-jobb inom reception i Stockholm

Om tjänsten

Sökord: reception,service, växel, vaktmästare, internservice, ekonomi, kontorsservice, administration, HR, kundtjänst

Är du hungrig på att lära dig nytt och vill sätta flera meriter på ditt CV? Nu söker vi GIG-jobbare för korta och längre uppdrag inom kontorsbranschen. Att vara gig:are är att upptäcka fördelarna med att jobba uppdragsbaserat. Du lär dig navigera i flera olika branscher och träffar en massa spännande människor på vägen. Kanske är du mellan jobb, mellan resor eller bara nyfiken på att testa något nytt?

Vi letar efter dig som vill giga inom reception, administration, ekonomi, HR och kundtjänst. För att trivas med ett rörligt sätt att arbeta behöver du ha förmåga att skapa förtroende, kommunicera, leda dig själv och ha en social talang.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en nyckelperson i våran verksamhet. Uppdragen som konsult är korta och löper oftast från någon dag till några veckor. Du utbildas kring arbetsuppgifter och rutiner hos våra kundföretag i Storstockholm. Du är ansiktet utåt för bolagens kunder.

Vanliga roller där våra kunder har behov är inom:

  • Reception, i receptionen är du företagets ansikte utåt och tar emot besökare och telefonsamtal. I stordriftsväxlar tar du framförallt emot och kopplar vidare samtal.
  • Kontorsservice, En mer rörlig roll där vanliga arbetsuppgifter inom post- och budhantering samt enklare vaktmästeri.
  • Administration, med fördel Officepaketet.
  • Ekonomiassistenter

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten har du tidigare erfarenhet av service, administration, kundtjänst eller ekonomi. Som person är du utåtriktad och flexibel du har även ett genuint intresse av människor. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare och mogen och professionell i ditt arbetssätt. Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska samt att du har kunskaper inom i Microsoft Office.

Övrigt

Urval sker löpande och start är omgående så känner du dig redo tycker vi att du ska fylla i din ansökan här på hemsidan redan idag. För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av rekryterarna hos oss på KFX HR-partner. Du når oss på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan