Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Ekonomiassistent på heltid

Om tjänsten

Just nu söker vi ekonomiassistenter för olika uppdrag hos våra kunder! Vi söker dels dig som är nyutexaminerad och hungrig på att lära dig mer inom ekonomi, dels dig med några års erfarenhet av ekonomiarbete.

Dessa tjänster är konsultuppdrag, vilket innebär att du har din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos någon av våra kunder. KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vårt fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent arbetar du med ekonomirelaterade arbetsuppgifter samt administrativt. Du arbetar med den löpande bokföringen och redovisningen. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat avstämningar mot konton, fakturering och att ge support och arbeta nära organisation, leverantörer och kunder.

Kvalifikationer

Vi söker ekonomiassistenter med olika nivåer av erfarenhet och kunskap inom ekonomi. Du kan både vara nyutexaminerad eller ha 1-3 års erfarenhet av ekonomiarbete. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i en kontorsmiljö.

Då kommunikationsspråket hos våra kunder är svenska ställer tjänsterna krav på att du talar och skriver flytande svenska. Du kan även stöta på det engelska språket i system/mailkorrespondens och du behöver därför även ha goda kunskaper inom det engelska språket.

Vi värdesätter din personlighet och det du bidrar med till arbetsplatsen. Hos våra kunder uppskattas engagemang, initiativ och en positiv inställning. Vi tror att du som söker dig till ekonomitjänster också är en person som drivs av att arbeta mot deadlines, är duktig på att prioritera och tycker om att skapa struktur i ditt arbete. Du kan även med enkelhet sätta dig in i nya system och program samt bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.

Övrigt

Låter detta som någonting för dig? Skicka in din ansökan direkt!

På KFX arbetar vi med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar?

Välkommen in med din ansökan!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan