Dansk och svensktalig receptionist till världsledande bolag!

Om tjänsten

Vill du arbeta i en central funktion hos ett av världens starkaste varumärken? Längtar du efter att arbeta i en internationell miljö med fokus på att leverera en serviceupplevelse av högsta klass? Då har vi jobbet för dig!

Till vår kund Mercedes-Benz i Malmö söker vi nu en driven och servicemedveten receptionist. Du blir en del av KFX HR-partner, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar på Mercedes-Benz. Tjänsten är ett föräldrarvikariat på heltid under minst ett år.
Mercedes-Benz är ett internationellt och världsledande företag inom motorbranschen som har sitt nordiska huvudkontor i Malmö.
Därmed är det ett krav att du är flytande i både svenska och danska.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som erbjuder en trygg och säker arbetsmiljö. Vi är måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett rekryterings- och bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra resurskonsulter. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal.

Arbetsuppgifter

Receptionen har en central funktion på Mercedes och en stor del av tjänsten innebär att ta emot alla besökare men även att hantera ett stort antal samtal på telefon varje dag. Din utmaning blir att förstå vem kunden behöver kopplas till för att få hjälp men även att på egen hand leta redan på rätt avdelning. Du är företagets ansikte utåt vilket innebär att vägleda, hjälpa, hänvisa och besvara kunder, kollegor och besökares förfrågningar. Du kommer även att ansvara för diverse administrativa arbetsuppgifter samt se till så att gemensamma ytor och lokaler är fräscha och fina.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har arbetat i en reception tidigare. Som person är du naturligtvis servicemedveten men också jordnära, positiv och ödmjuk.
Du är van vid att arbeta i Officepaketet, är flytande i svenska och danska samt mycket goda kunskaper i engelska.
Mercedes-Benz kontor har lika mycket dansk som svensk personal och därför är både flytande danska och svenska ett krav.
Då Mercedes-Benz är en världsledande aktör inom motorbranschen kan körkort vara bra att ha, men är inget krav.

Övrigt

Är detta rätt utmaning för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
KFX HR-partner är ett företag som verkar inom bemanning, rekrytering och entreprenad. Vid frågor kontakta Rebecka Fihn på 040-120200. Skicka gärna in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

Sökord: Reception, Receptionist, Telefonist, Växel, Service

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan