Är du en klippa på Kundservice?

Om tjänsten

Är du på jakt efter ditt nästa jobb inom service och support? Gillar du att arbeta med problemlösning och trivs i en miljö där du har frihet under eget ansvar? Har du tidigare arbetat inom telekom-branschen och gillar att lösa tekniska frågor? Vi söker dig som ser en långsiktighet med ditt nya arbete!

Du kommer bli anställd hos oss på KFX HR-partner och arbeta hos vår internationella kund i centrala Göteborg.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. KFX är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra konsulter. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal.

Arbetsuppgifter

I den här rollen ingår du i ett litet och härligt team på tre personer. Ni arbetar för att överträffa kundernas förväntningar genom ett personligt och bra bemötande. I rollen ingår enbart inkommande ärenden via interna system, mail samt ett fåtal samtal där ni stöttar kunderna med deras frågor kring telefonin. Ni tar emot ärenden som abonnemangsfrågor, surfmängd, beställning av nya telefoner samt övriga frågor kring telefoni och IT. Har du tidigare arbetat inom telekom-branschen och har ett intresse för IT-frågor är det till en stor fördel.

Observera att i denna kundtjänst mäts ni inte på försäljning eller samtalstid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är redo att utvecklas vidare inom service och gillar att arbeta nära kund. Du som söker tycker om att ta ansvar och har lätt att förstå helheten. Du strävar ständigt efter att förbättra och strukturera ditt arbete. På detta företaget ges du goda möjligheter att utvecklas inom ett modernt och nytänkande företag.

Du som söker har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt, i en fartfylld miljö. Du vet att det är service du vill fortsätta med och är inte rädd för att testa dina vingar i en ny organisation.

Viktigt för tjänsten är att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i tal och skrift. Du har god datavana och ett grundläggande system/IT-intresse.

Övrigt

Arbetstider: Heltid 8-17.00 med 60 min rast. Flextid finns.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Berggren på 031-711 98 00

Sökande till denna tjänst kan komma att genomgå personlighetstester och bakgrundskontroll.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan