Ambulerande Konsult

Om tjänsten

Älskar du att lära dig nya saker och en vardag som är full av överraskningar? DÅ har vi ett perfekt jobb för dig!
Till KFX HR-partner i Malmö söker vi nu en ambulerande konsult för uppdrag inom reception, växel, kundservice och kontorsadministration. Du som söker är i början av din karriär och vill vidareutvecklas och lära dig mer inom administration och kundservice. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas omgående.

Om företaget

KFX HR-partner är ett bolag som verkar inom bemanning, rekrytering och entreprenad där vi genom vår långa erfarenhet och tydliga processer hjälper våra kunder med deras personalbehov oavsett hur stort eller litet det är. KFX HR-partner är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder en trygg och säker arbetsmiljö. Vi är måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra konsulter. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal.

Arbetsuppgifter

Som ambulerande konsult arbetar du på uppdrag ute hos olika kunder runt om i södra Skåne, främst i Malmö och Lund och backar upp som ersättare vid frånvaro eller som extraresurs. Du arbetar främst inom reception, kundservice och administration. Dina arbetsuppgifter och arbetsplatser varierar från dag till dag och förändringar kan även ske under arbetsdagen vilket sätter prov på din flexibilitet. Du får utbildning på många företag och möjligheten att lära dig flera roller på flera olika arbetsplatser.

Vi ställer mycket höga krav på din flexibilitet, lojalitet och uthållighet. Att arbeta som ambulerande konsult är förmodligen branschens tuffaste men också roligaste arbete som ger dig möjlighet att skapa många nya kontakter inom näringslivet.

Kvalifikationer

För att klara av rollen som ambulerande konsult talar du och skriver obehindrat på svenska och engelska, gärna även danska. Du har erfarenhet inom service och är mentalt stark, har en hög stresstålighet och är prestigelös. Du som söker har 3-årig gymnasieutbildning, god datorvana och ett stort intresse för människor och för att ge god service.

Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår samt är en god lagspelare. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du är lojal mot din arbetsgivare och mogen och professionell i ditt arbetssätt

Övrigt

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan