Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Ambulerande internservicemedarbetare

Om tjänsten

Är du en positiv och serviceinriktad person som trivs med att ta egna initiativ? Vi söker dig som vill arbeta som ambulerande internservicemedarbetare, där du arbetar med praktiska uppgifter inom service och kontor. Tjänsten är på heltid, där du blir anställd av oss på KFX HR-partner och arbetar ute hos våra olika kundföretag. Är det dig vi söker? Välkommen in med din ansökan!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Som ambulerande internservicemedarbetare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter där fokus ligger på att leverera toppklassig service. Exakta arbetsuppgifter beror på det specifika uppdraget men dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • Reparera eller byta ut saker som är trasiga
  • Ställa iordning och utrusta lokaler inför möten och konferenser
  • Se över, plocka undan och hålla efter på öppna ytor och i lokaler
  • Genomföra interna omflyttningar och förrådshantering
  • Posthantering och inköp
  • Service och felanmälning av kontorsmaskiner
  • Hämta och ta emot varor

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har de fysiska förutsättningarna för att klara av tyngre lyft i kontorsmiljöer, samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Som person är du lösningsorienterad, engagerad samt otroligt serviceinriktad! Vidare behöver du ha en positiv inställning samt lätt att anpassa dig till nya situationer för att trivas i tjänsten.

Övrigt

Urval sker löpande så känner du dig redo tycker vi att du ska fylla i din ansökan här på hemsidan redan idag. För att få mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av rekryterarna hos oss på KFX HR-partner. Du når oss på 08-663 99 00.

KFX HR-partner har kollektivavtal med Unionen och om du vill kan du lösa ut rikskort och vi har även avtal med ett antal friskvårdsanläggningar som erbjuder dig gynnsamma rabatter då du är anställd av oss.

Sökord: Vaktmästare, kontorsassistent, fastighetsskötare, fastighet, ambulerande, servicekonsult, service, internservicemedarbetare

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan