Administrativ receptionist på heltid till Waters i Sollentuna

Om tjänsten

Reception / Administration / Kundservice / Kundsupport / Kontor / Order / Ekonomi / Assistent

Vill du arbeta i en bred roll där du dels frontar företaget och arbetar med service och samtidigt får möjlighet att använda dina administrativa kunskaper? Gillar du att vara behjälplig i ett företags samtliga led och bidra på alla plan? Då kan det här vara din nästa arbetsplats!

Om företaget

Waters är ett amerikanskt bolag som grundades 1958 av Jim Waters och 1973 etablerade Waters en lokal svensk representation. Waters är idag marknadsledande inom HPLC, thermoanalys och masspektrometri och har en mycket god täckning av den globala HPLC marknaden. I över 50 år har Waters utvecklat innovativa, analytiska och vetenskapliga forskningsinstrument för att tillgodose kundernas upptäckter, drift, prestanda och regelefterlevnad.

Waters har idag sitt svenska huvudkontor i Sollentuna, Stockholm där de idag är ca 40 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som receptionist hos Waters har du ett helhetsansvar för receptionen med varierade arbetsuppgifter inom service, kontor och administration. Du hälsar företagets besökare välkomna och tar emot inkommande samtal för bolagets svenska och norska filialer, ansvarar för köp av kontorsmaterial och har kontakt med externa leverantörer som exempelvis servicetekniker och städbolag. Som receptionist på Waters kommer majoriteten av dina arbetsuppgifter vara av administrativ karaktär. Ditt administrativa ansvarsområde omfattar exempelvis registervård, orderregistrering, samt enklare ekonomiuppgifter. Du får därför möjlighet att utmana dig själv och bredda dina kunskaper inom såväl service och kontor som administration.

Kvalifikationer

För att passa in i rollen som administrativ receptionist hos Waters ser vi att du:

  • Har några års erfarenhet av att ha arbetat med ett liknande arbete inom administration samt trivs i en kundrelaterad roll.
  • Har en teknisk fallenhet och systemkunskaper. Det förutsätts att du tidigare har arbetat en del i Officepaketet, främst med Excel. Det är även en fördel om du tidigare har arbetat i SAP, detta är dock inget krav.
  • Obehindrat kan kommunicera på både svenska och engelska då du kommer ha mycket kontakt med Waters i Storbritannien.
  • Är professionell och serviceinriktad samt förstår betydelsen av att vara ansiktet utåt. Du har ett inre lugn men är pigg och glad och trivs med en organiserad vardag.

Du är en person som trivs med att arbeta i en självständig roll där initiativtagande och proaktivitet är egenskaper som kommer komma väl till användning.

Övrigt

Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare William Ericson på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan