Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Junior Account Manager till Stockholm Media Factory!

Om tjänsten

Är du en person som älskar mötet med människor och motiveras av att nå goda resultat tillsammans med dina kollegor? Är du nu redo för nya utmaningar i ett kreativt och idérikt företag? Stockholm Media Factory växer och söker nu dig som vill vara med på en spännande resa, i rollen som Account Manager!

Om företaget

Stockholm Media Factory är en onlinevideobyrå som erbjuder heltäckande lösning för video – inklusive strategi, produktion, distribution, annonsering och analys. Här får du möjligheten att axla en viktig roll i företagets utveckling, på en arbetsplats där du får chansen att bli en riktigt framgångsrik säljare. Du kommer att ingå i ett team som präglas av samarbete och teamkänsla, där alla medarbetare brinner för onlinevideo. Stockholm Media Factory sitter centralt på Kungsholmen.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager hos Stockholm Media Factory kommer du att utgöra en otroligt viktig pusselbit i verksamheten. Du kommer på sikt att bli ansvarig för hela säljcykeln, som inkluderar alltifrån prospektering, kontakt med kunder, uppföljning och möten – till signering av avtal med kunder. Du kommer att ha en förvaltande roll men även arbeta kontinuerligt med att utveckla och sälja mertjänster. Givetvis kommer du att få en utförlig introduktion i befintliga verksamhetsmodeller och tillvägagångssätt, samtidigt som vi gärna ser att du inte är rädd för att tidigt komma med dina egna idéer och sätta prägel på rollen. Med dig ombord kommer man att vara två Account Managers, med ambitionen att växa!

Kvalifikationer

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din drivkraft. Vi tror att du som söker har erfarenhet av service och kundkontakt, men framför allt brinner du för sociala kontakter och vill utvecklas inom försäljning. I mötet med kunder är du lyhörd, kommunikativ och förtroendeingivande. Du motiveras av att utmanas och att nå resultat, tillsammans med dina kollegor såväl som på egen hand. Att arbeta självständigt och bära ansvar för dina egna framsteg, är en självklarhet för dig, samtidigt som du värdesätter lagkänsla och samhörighet. Rätt person för tjänsten lockas av att komma in i ett organiskt växande företag där man lägger tonvikt vid delaktighet, kreativitet och samarbete. Det ska vara roligt att komma till jobbet! Här uppmärksammas och belönas goda resultat men även nyfikenhet och utveckling. Ett krav för tjänsten är att du är flytande i det svenska språket, i tal såväl som skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet från mediabranschen, men din nyfikenhet kommer ta dig långt. På Stockholm Media Factory använder man sig av video vid första kontakt med kund, så du ska inte vara rädd för att även stå framför kameran!

Övrigt

Stämmer ovan in på dig? Skicka då in din ansökan och personliga brev redan idag! Tjänsten är på heltid och tillsvidare, med 6 månaders provanställning.
I denna rekryteringsprocess samarbetar Stockholm Media Factory med KFX HR-partner och samtliga frågor kring processen hänvisas till ansvarig rekryterare Linnea Hägg, på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan