3 administratörer till Canon start 1/8

Om tjänsten

Vi söker nu en självgående, strukturerad och noggrann person som vill arbetat som administratör hos vår kund Canon med uppdrag i Lomma.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och Canons ansikte utåt och ska därför representera och förstå vår och Canons organisation.

Om företaget

I över 70 år har vi levererat den senaste bildtekniken till våra kunder i hela världen.

Canon grundades 1937 och har växt till ett globalt företag som verkar inom olika marknader. En ändlös ström av idéer och innovationer har gjort att Canon kunnat bibehålla en tätposition i branschen. Genom att välja våra produkter satsar företag och konsumenter på pålitlig, snygg och avancerad teknik.

”Leva och arbeta tillsammans för allas bästa” – en princip som ligger till grund för våra värderingar och ger form åt vårt moraliska ansvar att vara en god företagsmedborgare.

Arbetsuppgifter

I denna roll arbetar du med att digitalisera information därför ställer vi höga krav på dig som sökande att du är noggrann, strukturerat och har mycket goda datorkunskaper.

Den information som finns ska storteras för att sedan scannas in och sparas digitalt. Du kommer att arbeta självständigt och efter en tidsplan vi ser därför att du är ansvarstagaden, ordningssam, flexibel och en problemlösare.

Tjänsten är placerad ute hos en av Canons kunder i Lomma och kommer pågå i minst 6 månader med möjlighet till förlängning.

Meriterande är om du har erfarenhet från likande eller administrativa arbetsuppgifter.

Övrigt

Start: 1/8
Placering: Lomma

Lön: enligt kollektivavtal

Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag på kfx.se
Vid frågor kontakta Rebecka Fihn på 040-12 02 00.

Company logotype
  • Malmö
  • Ansök senast 2019-06-30
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2019-06-10
Sök tjänst
Sök tjänst Skriv ut Tipsa en vän Dela

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan