5 anledningar att rekrytera en ekonomiassistent via KFX

Anledningarna till att behöva rekrytera en ekonomiassistent varierar såklart. Någon kanske ska gå i pension, eller så har en plötslig ekonomisk tillväxt skapat utrymme för att kunna rekrytera ytterligare personal till sin ekonomiavdelning. En annan anledning är den uppåtgående trend där allt fler väljer att byta jobb oftare, ett resultat av att arbetsmarknaden blivit allt mer rörlig och flexibel. Oavsett anledning till att du behöver rekrytera, så kan KFX bemanningsföretag i Malmö hjälpa dig hitta rätt person för rätt position.

Rekryteringsspecialist på kontoret | KFX

Nedan följer 5 anledningar till att varför du ska välja KFX HR-partner, bemanningsföretag i Malmö, för att tillsätta ekonomiassistenter och annan ekonomipersonal. 

1. Du sparar tid

Med KFX slipper du själv lägga alla de timmar som krävs för att gå igenom CV:n och granska kandidaternas kompetens. Under årens lopp har vi sakta men säkert byggt upp ett brett nätverk av kandidater inom ekonomi och finans med olika kompetens- och erfarenhetsnivåer. Vi hjälper dig hitta den perfekta kandidaten för dina behov och ser till att den kommer på plats snabbt och smidigt.

KFX rekryterare på vårt bemanningsföretag i Malmö har en lång erfarenhet inom industrin och är uppdaterade med de senaste trenderna inom ekonomi och finans. De besitter kompetensen för att kunna koppla samman dig med ekonomiassistenter och annan ekonomipersonal som uppfyller dina behov efter branschens nuvarande situation.

2. Du får tillgång till expertkompetens

Vårt bemanningsföretag i Malmö besitter en expertis inom rekrytering och bemanning få HR-avdelningar kan mäta sig med. Vi kan helhjärtat ägna vår tid till att matcha rätt kandidat med rätt position inom din verksamhet.

3. Det kostar mindre  

Med en gedigen utbildning, lång erfarenhet och tillgång till nödvändiga verktyg och resurser får våra rekryterare jobbet gjort snabbare än en vanlig HR-avdelning. Detta sparar tid, och till följd av det: pengar. Med vårt bemanningsföretag i Malmö slipper du lägga ned tid på att utföra bakgrundsundersökningar, drogtester eller andra prov för kandidaterna.

4. Tillgång till ett brett konsultnätverk

Vare sig du söker efter en ekonomiassistent eller redovisningsekonom, en koncernredovisningsansvarig eller en CFO, eller behöver bemanna hela din ekonomiavdelning så har vi nätverket för att bemöta dina behov. Vårt konsultnätverk består av kandidater med olika kompetensnivåer och arbetserfarenhet för just dina behov.

5. Du slipper marknadsföring och annonsering

Första steget i hela rekryteringsprocessen består av marknadsföring och annonsering. Detta traditionella tillvägagångssätt är ofta en ren chansning där du bara kan vänta och hoppas på att en person med rätt kompetens, attityd och erfarenhet inom ekonomi nappar. Möjligheterna att marknadsföra sig är större och snabbare än någonsin i vår digitala tidsålder, men du förlitar dig fortfarande på att personen ska kontakta dig, och inte tvärtom.

Med KFX bemanningsföretag i Malmö är processen omvänd. Du slipper lägga ned tid och pengar på att kasta ut ett brett nät över en mängd kanaler i hopp om att rätt person dyker upp. Med KFX nätverk har du istället tillgång till ett brett kandidatnätverk där du kan välja bland olika utbildnings-, kompetens- och erfarenhetsnivåer för att hitta en person som uppfyller de krav och önskemål du har.

Rekrytera ekonomiassistenter via KFX bemanningsföretag i Malmö

Kontakta KFX för att hitta ekonomiassistenter och andra konsultroller inom ekonomi och finans i Malmö idag. Med KFX bemanningsföretag i Malmö kan du också publicera annonser för lediga jobb direkt här på vår hemsida. Kontaktuppgifter för vårt bemanningsföretag i Malmö hittar du på vår kontaktsida.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan