Dagarna är väldigt olika och varierade, det tycker jag är roligt

Mitt namn är Marlene och jag är 39 år och bor med min man och två barn i Malmö. På fritiden tycker jag om att umgås med min familj och våra vänner. Jag hamnade på KFX efter att jag såg en platsannons och tyckte att arbetsuppgifterna verkade spännande och omväxlande!

Dagarna är väldigt olika och varierade, vilket jag tycker är roligt. Det kräver att man är flexibel och snabbt och effektivt kan lösa eventuella problem som dyker upp. Tillsammans med kollegorna ser jag till att den dagliga driften på kontoret flyter på, att det till exempel finns kontorsmaterial, snacks, dryck, frukost och fika. Vi svarar i telefon, hanterar post och resebokningar och har kontakt med olika leverantörer inom inköp, städ, kontorsmöbler, larm och säkerhet etc.

Arbetsdagen börjar oftast med att vi förbereder en härlig frukostbuffé, kollar av mail, interna kanaler, tickets och ärenden. Vi stöttar verksamheten och våra medarbetare med administrativa uppgifter, så som att hantera accesskort och ta emot besökare och gäster i receptionen. Dessutom ser vi över, bokar och möblerar konferensrum utifrån behov och önskemål samt ser till att kontorets ytor är representativa.

Vi hanterar också flera olika event där vi är med och planerar och hjälper till med allt ifrån att begära in offerter till att bolla idéer kring upplägg, händelser och happenings som ska äga rum under eventet.

KFX är ett mindre och väldigt familjärt konsultbolag där man har nära kontakt med alla som jobbar på kontoret. Det tycker jag är positivt! Som konsult får man in en fot hos flera företag och får träffa många nya människor och ges möjlighet att bygga ett stort nätverk. Dessutom skaffar man sig kunskap inom många olika områden och branscher genom många olika företag på kort tid, det uppskattar jag! Jag ser fram emot att fortsätta jobba med mina fantastiska kollegor – både på KFX och ute på uppdragen! ❤️

Marlene Lindell, konsult Malmö

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan