Få in en fot i arbetslivet med en trygg arbetsgivare som KFX

Mitt namn är Robert och jag är 47 år. Jag har arbetat som konsult på KFX i åtta år nu.

Jag är uppvuxen i södra Stockholm och idrottade en del som ung. Jag har två flickor på 13 och 22 som båda bor hos mig varannan vecka. På min fritid älskar jag att måla och skulptera det är något jag gjort seriöst i snart tjugo år.

Efter gymnasiet hade jag en del olika jobb innan jag landade på en fondkommissionär i centrala Stockholm där jag stannade i över 15 år. Därefter sökte jag ett jobb som konsult på ett printcenter via KFX. Det var liknande arbetsuppgifter men lokalen låg längst ner i källaren och jag skulle bli ensam på printcentret vilket oroade mig lite då jag var van att ha mycket folk omkring mig på min tidigare arbetsplats.

Inga av dessa farhågor skulle visa sig vara befogade – nu har jag varit här i åtta år och stormtrivs! Varje dag träffar jag massor av unga trevliga studenter som använder sig av printcentret. I lokalen har jag ett antal olika maskiner, flera skrivare och en storformatsskrivare som kan printa planscher, två skärmaskiner och en vikmaskin. Min uppgift är att serva skolans studenter och anställda med allehanda förekommande beställningar.

Som konsult för KFX ser jag sällan andra KFX-anställda, förutom på våra högst uppskattade sommar- och julfester samt vid en och annan AW som alltid är något att se fram emot. Vid dessa sammankomster får man förutom god mat och dryck även träffa alla fina kollegor, konsulter och konsultchefer och utbyta erfarenheter.

KFX är en stabil arbetsgivare med härliga medarbetare. Vi har alltid haft ett fint och personligt samarbete vilket jag värderar mycket högt. Mitt råd till framtida medarbetare är ta chansen att få in en fot i arbetslivet med en trygg arbetsgivare som har en fin känsla för sina medarbetare och tar väl hand om en.

Robert Ryden, konsult Stockholm

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan