Vilka HR-tjänster erbjuder vi?

Vi på KFX HR-partner erbjuder ett flertal HR-tjänster, från enklare uppdrag till långsiktiga samarbeten över flera år. Nedan hittar du några av våra affärsområden och de tjänster som vi erbjuder.

Rekrytering

Rekrytering är en av våra starkaste tjänster. Här går vi igenom flera punkter, exempelvis vad det är för tjänst ni vill tillsätta, hur er verksamhet fungerar och vad ni har för företagskultur. Detta gör det möjligt för oss att hitta rekryter som passar just ert företag. När det kommer till HR-tjänster är detta en av våra huvuduppgifter.

Bemanning

Bemanning och rekrytering har många likheter men även viktiga skillnader. Bemanning går ut på att vi bemannar en tjänst, antingen för ett kortare eller ett längre uppdrag. Detta är en av våra viktigare HR-tjänster eftersom den hjälper våra kunder att ta sig genom arbetstoppar och oväntade händelser. Detta ställer även höga krav på våra konsulter, personerna som rycker in med kort varsel och behöver göra ett bra jobb direkt.

Entreprenad

Vår entreprenadstjänst innebär i princip att vi går in som din HR-partner och tar över driften för en avdelning. Vilken avdelning det handlar om och hur avdelningen ska skötas är något vi tillsammans går igenom. Det kan exempelvis handla om att vi ska säkerställa att det alltid finns utbildad personal tillgänglig, att de utför sina arbetsuppgifter i enlighet med önskemål och så vidare. När du har KFX som HR-partner utvecklar vi även egna rutiner och har regelbundna avstämningar för att säkerställa att allt fungerar på bästa möjliga sätt.

Karriärvägledning

Vi är väl medvetna om hur känslig arbetsmarknaden är. Ibland händer det att ett företag behöver omstruktureras och att anställda behöver sägas upp. En av våra HR-tjänster, karriärvägledning/karriärutveckling, går ut på att vi hjälper både personalen och företaget. Det kan handla om att personalen placeras om och att deras talanger används på ett annat sätt. Det kan även handla om att vi hjälper de varslade personerna att hitta ny anställning. Som HR-specialist är vi trots allt experter på att hjälpa arbetssökande hitta rätt. Vi vet vad företagen tittar på och vad de letar efter just nu.

Managementkonsult

Ibland behövs det en ledare eller kvalificerad chef som tar över rodret tillfälligt. Ibland behövs det även en konsult inom management som kan ge goda råd till styrelsen eller cheferna inom en avdelning. Bägge av dessa HR-tjänster är något vi erbjuder. Som HR-specialist kan vi komma med snabba ledarskapslösningar till olika typer av situationer. Våra konsulter kan både ge goda råd till VD eller ekonomichefen samt ta över en säljavdelning under tiden som ni letar efter en permanent ersättare.

Därför är externa HR-tjänster viktiga

Det finns många fördelar med att ha tillgång till en HR-specialist. Dessa HR-tjänster behövs för att få en verksamhet att flyta på. Vad gör du när personalen vill ha semester samtidigt som verksamheten måste bedrivas på ett normalt sätt? Vem vänder du dig till när den nuvarande kommunikationschefen bestämmer sig för att flytta? Hur hanterar du arbetstoppar på ett smidigt sätt? Svaret till samtliga av dessa frågor är att du vänder dig till oss. Vår roll som HR-specialist är viktig för att få företagens verksamheter att fungera under alla möjliga förutsättningar.

Hitta en HR-specialist i Sverige

Vi står alltid redo att ta oss an nya utmaningar, oavsett hur stora eller små de är. Låt oss hjälpa dig få din verksamhet att fungera på bästa möjliga sätt.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan