Tips när du ska söka jobb i Stockholm, Malmö, Göteborg och Sundsvall

Just nu finns det många möjligheter för dig som är arbetssökande eller som planerar att söka jobb i Stockholm under den närmsta tiden. Här följer ett antal tips för hur du hittar fram till just din drömtjänst.

Färska siffror från Arbetsförmedlingen visar på bra karriärmöjligheter just nu. Framförallt är det arbetssökande med minst gymnasial utbildning som har många typer av tjänster att välja på.

Men, hur bör man då tänka i samband med att man ska söka jobb i Malmö eller andra städer? Hur hittar man rätt?

Konsult – varierad utmaning

Som nyutexaminerad kan ett heltidsjobb kännas lockande. För den som inte vill låsa sig vid en bransch, utan söker varierade arbetsförhållanden är konsultrollen ett utmärkt alternativ. Då kan du vara säker på att få prova på mycket nya saker och utmaningar samtidigt som du kommer att träffa många nya människor och bygga starka nätverk. Det kan i sin tur komma till nytta längre fram i karriären.

Tips för studenter

För dig som är student är ofta tim- eller deltidstjänster ett bra komplement till studierna. Inte nog med att det underlättar ekonomin, om du väljer att söka jobb i Göteborg inom samma område som din utbildning får du också en chans att omsätta sina kunskaper i praktiken. Deltid är också ett bra alternativ för personer som inte kan arbeta heltid på grund av familjeförhållanden eller sjukdom.

Även om arbetsmarknaden är full av lediga tjänster och möjligheter kan det ibland vara svårt att välja mellan alla möjliga karriärvägar. KFX är en professionell HR-partner som kan guida dig till rätt tjänst och nätverk. Kontakta oss redan idag.

 

 

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan