Vi har Sveriges bästa konsulter!

Varje sommar ser KFX konsulter till att täcka upp så att våra kunder kan ta semester och njuta av sommaren. Nu är hösten igång igen och våra konsulter ute på nya uppdrag. Vi får ofta höra att våra kunder är nöjda och den här sommaren var inget undantag. Här är ett mejl vi fick från en utav våra nöjda kunder efter sommaren 2019:

”Denna sommar har jag fått jobba tillsammans med två härliga konsulter från KFX. Vill bara höra av mig och berömma dem på alla sätt och vis. Bägge två har varit helt fantastiska och gjort långt mer än vad man kunnat begära av dem när det gäller att hugga i och vara flexibla.

De har varit positiva till allt arbete och mycket lugna och vänliga som personer. De har själv tagit initiativ till att hjälpa till med allt som behövts.

Från utskick eller att ordna biblioteket, till att hjälpa till att röja då vi hade storstädning. Tagit receptionen när det behövts eller haft hand om vaktmästeriet på ett föredömligt sätt. Vilken flexibilitet!

När en av konsulterna var i receptionen kom en mycket ledsen kvinna med sin son in. Kvinnan satte sig på golvet och grät då flera av hennes familjemedlemmar hade dött och skadats i ett bombanfall i hemlandet. Denna situation var förstås omskakande och svår för en ung person men konsulten var lugnet själv. Mycket empatisk och tog reda på telefonnummer och annat. Hjälpte till att få bägge personerna lugna och känna att de fått ett medmänskligt bemötande av oss. Jag tror inte många skulle klarat en sådan situation lika bra.

Under tiden vi var upptagna av detta så skötte er andra utmärkta konsult allting runt omkring så att vi helt kunde koncentrera oss på att vara med dessa personer som befann sig mitt i en kris.

Både gjorde hela tiden mer än vad jag bad om. De tog många egna initiativ och såg saker som behövde göras. De stannade också några gånger en stund efter arbetstid på grund av olika saker som hände, tex larm som gick. Det var mycket roligt att ha dessa två härliga personer hos mig! Tack vare dem så kunde jag ägna mig åt andra arbetsuppgifter och vara helt trygg med att allt sköttes på ett bra sätt när jag inte hade tid att delta.

Jag vill ge bägge två ett stort tack från oss – och tack för att ni gjort så bra rekrytering av personal genom åren.

Det är inte helt lätt att jobba här, då det kan vara rörigt, ostrukturerat och ständigt dyka upp oförutsedda arbetsuppgifter. Vi har också ganska spretiga arbetsuppgifter och vi som personer kan också vara en utmaning. De verkade ha roligt trots dessa brister hos oss. Eller kanske också just därför: här kände de att de behövdes och gjorde nytta! Unga har inte den erfarenhet som vi äldre har men vilken arbetsmoral och härlig energi de bägge kom till oss med!”

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan