Ett auktoriserat rekryteringsföretag guidar dig på vägen mot nytt jobb

Känner du att det börjar bli dags att söka nytt jobb eller hoppas du på karriärutveckling av något annat slag? Här följer ett antal tips för hur du kan komma vidare.

Jobbsökande kan se ut på olika sätt. För vissa känns det självklart att maila sitt CV, personliga brev och följa upp ansökningarna på egen hand. Inte sällan via digitala kanaler där många företag idag väljer att publicera annonser och tjänstutlysningar.

I andra fall kan det vara enklare och smidigare att redan från början ta hjälp av ett rekryteringsföretag i Stockholm, Malmö, Göteborg eller Sundsvall. Som ett första steg registrerar du då ditt CV i en CV-bank, vilket gör att rekryteraren kan matcha din kompetens mot behoven och förfrågningarna från olika kunder. På så vis ökar chansen att du hamnar rätt redan från början.

Välj rätt rekryterare

Känner du att samarbete med en professionell aktör förmodligen är den bästa lösningen för dig? Då bör du också lägga ner lite extra tid på att välja ett företag som har specialiserat sig på just de branscher som du är intresserad av. När det sedan blivit dags för att registrera ditt CV och personliga brev är det viktigt att underlaget verkligen säger något om dig och din kompetens. Först då är det möjligt för rekryteraren att få en tydlig bild av vilka tjänster och arbetsgivare som passar dig.

Tester – viktiga analysverktyg

Framgångsrik rekrytering handlar om att se till både kandidatens och arbetsgivarens behov. Bägge parterna måste trivas och vara nöjda för att samarbetet ska bli långsiktigt. Ett auktoriserat rekryteringsföretag arbetar därför ofta med olika tester som är framtagna för att kartlägga både personlighet och kompetens. Två avgörande faktorer när det kommer till karriär.

Har du frågor om rekrytering, CV-registrering eller behöver du kanske rådgivning eller tips om hur du kan komma vidare i karriären? Kontakta KFX redan idag!

 

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan