Nytt år och nystart med hjälp av bemanningsföretag i Stockholm

Nyåret nalkas och med det följer många nya möjligheter. Vad vill du ägna dig åt under 2018? Studier? Jobb? Eller kanske en kombination? Det ena behöver inte ta ut det andra.

Ett nytt år är inspirerande på många sätt och väcker lätt en lust att starta om eller vända blad. Utvecklas i nya riktningar. För dig som sedan tidigare funderat på om det kanske är dags att prova något nytt i karriären är detta en utmärkt tidpunkt.

Om du redan har ett jobb är kanske ett lockande alternativ att testa ett nytt uppdrag inom samma organisation, eller känns det mer intressant att helt byta både tjänst och arbetsgivare? Efter ett antal år på en och samma arbetsplats och position kan det vara bra att röra på sig.

Extrajobb ger erfarenhet

I vissa fall kan det också kännas rimligt att gå över till en helt ny nisch och jobbkategori. Inga problem. Genom att utbilda dig på något nytt får du de rätta verktygen för att komma vidare i din nya roll. Om du som student skaffar extrajobb inom samma bransch får du dessutom möjlighet att testa dina teoretiska kunskaper i praktiken. En annan fördel är att du på så sätt skaffar dig bra nätverk och kontakter som kan komma till nytta efter utbildningen är avklarad.

Konsulttjänst – varierande uppdrag

Konsultrollen är ett utmärkt alternativ för dig som är student och söker extrajobb i Stockholm. Det finns många olika tjänster inom försäljning, HR, kontor- och internservice som kan ge användbar kompetens och nya erfarenheter. Om du under vissa perioder har möjlighet att jobba mer så har du också möjlighet att testa en deltidstjänst. Ett perfekt sätt att stärka inkomsterna!

Att arbeta som konsult innebär också att du får prova på många olika typer av uppdrag och utmaningar. Samtidigt kan du alltid luta dig tillbaka mot en och samma konsultchef som guidar dig till rätt uppdrag.

Gör det bästa av det nya året, satsa stort och testa rollen som konsult. Oavsett om du är intresserad av heltidsjobb eller av att jobba extra under studietiden är detta en passande lösning för dig. Kontakta gärna oss på KFX för mer information om lediga tjänster eller konsultuppdrag. Vi är ett rekryterings- och bemanningsföretag i Stockholm som tar dig till nya nivåer i karriären.

 

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan