Martin Mohebbi gick från konsult på KFX till beställare

Vi skryter ofta om att vi har de bästa konsulterna, det tycker även våra kunder! Möt Martin Mohebbi – tidigare konsult för KFX som övergick till att bli anställd av vår kund Canon.

Martin, berätta hur din resa började hos oss på  KFX HR-partner?

I nästan två år jobbade jag på KFX som konsult. Min partner var redan anställd hos er sedan tidigare när jag fick upp ögonen för er som konsult och bemanningsföretag. Eftersom den dåvarande konsultfirma jag jobbade för inte lyckades hitta ett jobb som matchade det jag ville arbeta med så kände jag att jag ville prova ett annat bolag. Eftersom min partner pratade väldigt gott om KFX ville jag ge er ett försök.

Hur tycker du att KFX HR-partner fungerade som arbetsgivare?

Jag tycker att det fungerade mycket bra, eller rättare sagt så som det ska fungera. Jag själv var, och är fortfarande i ett stort behov av kommunikation med min arbetsgivare. Det är viktigt att bli hörd och det kan tyckas som en enkel uppgift hos arbetsgivaren men det är lättare sagt en gjort. KFX har verkligen visat att man kan prata med er och ni lyssnar på dig vilket är en enorm trygghet.

Vilka råd vill du ge någon som är intresserad av att arbeta som konsult i bemanningsbranschen?

Det är en mycket bra förutsättning att hitta ditt drömjobb om du ännu inte vet vad du vill jobba inom för bransch.

Berätta om ditt nuvarande arbete på Canon.

Jag gick över från konsult till anställd på Canon maj 2019, då som inköpsassistent. Väldigt spännande eftersom detta var helt nytt för mig. Jag kom in i rollen ganska snabbt och kände direkt att detta var något som jag ville utvecklas inom. Jag jobbar lite som spindeln i nätet varje dag och även om det till största delen är en administrativ roll spelar din sociala kompentens stor roll i arbetet eftersom jag ständigt har kontakt med olika avdelningar runt om i organisationen. När min dåvarande chef pensionerade sig i juni 2020 valde Canon att våga satsa på mig och gjorde mig till inköpschef utan att tillsätta en extra resurs. Idag har jag ett övergripande ansvar bland annat leasingflottan, avtalshantering som rör våra in-house tjänster, Facility Management för våra samtliga kontor, larm & Säkerhet för våra samtliga konto, inköpsprocesser/Beställningar och utbildningar i inköp.

Vilka är de största vinsterna för er med att vara entreprenadkund hos KFX HR-partner?

Smidiga lösningar och god kommunikation mellan partnerna kommer man långt på. Detta är två faktorer som KFX alltid har visat och som ger oss som kund en trygg känsla. Vårt samarbete har fungerat utmärkt hittills.

Vilka anser du vara KFX HR-partners styrkor?

Samarbetsviljan och lojaliteten är två punkter jag anser att KFX verkligen lever upp till. Det i samband med mycket trevliga människor man får lära känna när man upprättar kontakt med organisationen.

Vad tycker du att vi kan bli bättre på? Finns det något du tycker att vi bör utveckla?

Man kan alltid bli lite bättre på allt men jag anser att ni har ett bra upplägg idag och det jag gärna vill se är att ni i fortsättningen behåller trygghetskänslan hos er personal och även den professionella servicen och hanteringen ut mot era kunder.

Hur skulle du betygsätta kvalitén på KFX HR-partners arbete?

Från 1-10 skulle jag ge en 9:a i betyg. Min upplevelse som anställd hos er har verkligen öppnat upp ögonen för mig om hur en organisation inom bemanningsbranschen ska gå till. Man får snabba återkopplingar av mycket trevlig personal som är lösningsorienterade och vill se efter kundens och den anställdes behov på bästa möjliga sätt. Men allt är inte alltid helt perfekt och därför får ni en stark 9:a.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan