Målsättningen är att erbjuda alla kunder flexibilitet i såväl upp- som nedgång

Lika viktigt som det är att vara förberedd vid en lågkonjunktur, är det att vara redo inför den efterföljande tillväxtperioden. Som kompetensföretag har vi en viktig funktion i ekonomin både i upp- och nedgång.

Målsättningen är att erbjuda alla kunder flexibilitet i såväl upp- som nedgång. Det kräver en genuin förståelse för kundföretagens förutsättningar och behov. Tillsammans med kunderna tittar KFX på olika framtidsscenarion och tar fram prognoser över kommande behov av medarbetare och tjänster.

Dina behov avgör vilken lösning som passar just ditt företag bäst. Med lång erfarenhet och flexibilitet kan vi lösa alla typer av personalbehov.

Rekrytering  – Rätt person till din organisation

Konsultuthyrning – En dag, en månad eller längre

Entreprenad – Professionell helhetslösning

Management – Erfaren och startklar interimslösning

Karriärvägledning  – Placera om och ta till vara kompetens

Vi är stolta över att under mer än 30 år ha levererat fantastiska medarbetare till våra kunder! Vi kan hjälpa till med hela eller delar av en rekrytering och lösa alla typer av bemanning – så långt eller kort du behöver!

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan