Lär känna vår nya Vice VD

Martin Cederdahl är sedan oktober 2021 ny vice VD på KFX HR-partner. Martin är tidigare regionchef på KFX i Göteborg så vi börjar lära känna varandra nu och vill gärna dela med oss av den här intervjun där Martin får berätta om sig själv och sina tankar kring KFX framtid.

Stort grattis till ditt nya jobb Martin! Ett jobb du fick i en minst sagt speciell tid.

Hur har den här första tiden som vice VD för KFX HR-partner varit?

Det har varit roliga och intensiva dagar med många nya och inspirerande möten, både med medarbetare och kunder. Jag har också haft förmånen att träffa våra konsulter i alla regioner, från norr till söder. Det är inspirerande att höra de många positiva intryck, och den breda erfarenhet, våra konsulter har med sig från alla sina uppdrag ute hos våra kunder. Vi är verkligen en nära arbetsgivare i en bransch där det kanske inte alltid är självklart.

Berätta lite om din bakgrund.

Min bakgrund är inom sälj och marknad där jag i många år har arbetat med sälj- och organisationsutveckling i flera olika branscher. Allt från tjänster till produkter vilket har gett mig en stor förståelse för vilka faktorer som påverkar marknaden och vad som skapar utveckling både i organisationen och i marknaden.

Vad driver dig?

Jag måste säga att det är att få mina medarbetare att växa och utvecklas i sina roller. Men också att arbeta mot gemensamma mål där vi hela tiden ser på hur, och vad, vi kan gör för att lyckas med det som vi har som mål, både kort- och långsiktigt.

Vad lockade dig med jobbet som vice vd på KFX HR-partner?

Att få möjlighet att fortsätta utveckla KFX med den grymma potential som vi har i våra medarbetare, konsulter och det härliga entreprenörsdriv som finns i hela bolaget.

Vad är KFX största potential?

Det är alla medarbetare och konsulter som i kombination med våra tjänster bygger det originella med KFX. En stark grund, en historia men också en vilja till förändring och framåtanda.

Vad ger dig energi?

När vi lyckas nå mål och utmaningar som vi ser tuffa att nå. Jag får också en energikick av att se mina medarbetare utvecklas!

Hur tycker du om att spendera en ledig dag? Vad gör du på din fritid?

Oftast någon form av aktivitet med familjen, på sommaren blir det lite turer med båten i Göteborgs södra skärgård och på vinter försöker jag åka skidor så fort tillfälle ges.

Hur kommer du att leda KFX in i framtiden?

Med stor närhet till medarbetare, konsulter och kunder. Jag kommer att lägga fokus på viljan att utmana oss själva i de roller vi har för att kunna möta marknaden med högt värde i det vi levererar.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan