KFX – en av Sveriges bästa företagsbloggar!

KFX har förärats utrymme på listan ”Sveriges bästa företagsbloggar 2017”, en utmärkelse som hyllar kvalitativa och inspirerande bloggar inom B2B-segmentet.

Ett viktigt syfte med KFX blogg är att varje text ska vara relevant och informativ. Här ska finnas något för alla, oavsett om man sedan tidigare är bekant med verksamheten och hemsidan, eller inte. Att Expertvalet nu väljer att nominera vår bloggsida till listan ”Sveriges bästa företagsbloggar 2017” är ett kvitto på att vi lyckats skapa just den inspirerande plattform som vi strävat efter sedan starten.

Utmärkelsen bygger på värdering av textinnehållet i kombination med hemsidans design samt användarvänlighet. En snabb blick på listan avslöjar också att vi på KFX är i gott sällskap med några av landets största företag och kommunikatörer. Naturligtvis jätteroligt! Vi är mycket tacksamma för utmärkelsen och känner oss både stolta och motiverade att vässa innehållet på bloggen ytterligare.

Kommunikationsverktyg

Vårt mål är att företag som privatpersoner ska känna att ett besök på kfx.se innebär kvalitativ information om bemanning, rekrytering och allt däremellan. Rollen som erfaren HR-partner ställer krav på kompetens inom många olika affärsområden, och för oss är det viktigt att bjuda in kunderna till vår arbetsprocess. Bloggen är då ett bra sätt för oss att glänta på dörren, att kommunicera arbete och strategier på ett tydligt sätt.

Sammanlagt har 40 olika företag valts ut till listan, och även om KFX inte kom med bland de 30 främsta så ser vi utmärkelsen som en viktig bekräftelse på att vi är på rätt väg. Vi kommer med andra ord fortsätta att blogga för bättre kundkontakt och kommunikation. Förhoppningsvis kan vi också uppmuntra andra att följa vårt exempel.

Aktuellt och relevant

Du som besöker vår hemsida kan alltid vara säker på att det publicerade innehållet är aktuellt och relevant. Det gäller samtliga delar av webbplatsen. När det kommer till bloggen så arbetar vi dock extra mycket med att hitta ämnen som både inspirerar och informerar. På så sätt kan vi inte bara bidra till nya insikter utan också hitta fram till nya kundkontakter med intresse av oss som professionellt bemanningsföretag i Stockholm.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan