Jobba extra för ett auktoriserat bemanningsföretag

Under sommaren har många förhoppningsfulla fått besked om antagning till utbildningar av olika slag. För dig som blir student nu till hösten är det viktigt att fundera över finansiering och inkomst. Ett deltidsjobb är ett bra alternativ för dig som vill finansiera utbildningen utan att ta ett studielån.

Men fördelarna märks inte bara på ett ekonomiskt plan. Genom att ta ett extrajobb som student och arbeta som konsult så finns det också möjlighet att samla på sig många erfarenheter och nya kompetenser som förstärker de teoretiska kunskaper som du samlar på dig under utbildningen.

Om du väljer att arbeta som konsult för ett rekryterings- och bemanningsföretag kan du också räkna med följande:

Trygghet

Ett auktoriserat bemanningsföretag följer lagar och regler och garanterar alltid skydd och förmåner som du som arbetstagare har rätt till. Dessutom erbjuder de kollektivavtal. Tack var detta kan du känna dig trygg med att få betalt och inte riskera att förlora arbetet på ogrundade anledningar.

Nätverk

Den som vill ut i arbetslivet behöver ett brett och stort kontaktnät. Det bästa är att börja bygga upp detta redan i ett tidigt stadium och då innebär ett extrajobb för en student i Stockholm en utmärkt möjlighet. Du bygger ditt eget nätverk av användbara kontakter under studietiden och kan sedan kasta dig direkt ut i karriären efter examen.

Testa branschen

Att arbeta som konsult innebär en möjlighet att prova på olika branscher. På så sätt får du också reda på vad som passar dig, vad du inspireras av och tycker är roligt.

Studielån i all ära, men i slutändan räcker de inte särskilt långt. Bygg på inkomsten med ett deltidsjobb och få samtidigt en möjlighet att samla på dig många nya erfarenheter. KFX är en auktoriserad bemanningsbyrå som har kollektivavtal med Unionen. Kontakta dem om du är intresserad av att börja arbeta extra under studietiden.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos KFX.”

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan