HR-Konsult | KFX

En HR-konsult hjälper dig få verksamheten att fungera

HR, Human Resources, är den avdelningen i en organisation som ansvarar för allt som har med de anställda att göra. De tar hand om alla personalfrågor helt enkelt, från rekrytering och utveckling till lönefrågor, befordringar, karriärvägledning och så vidare. Det är dock inte alltid som en HR-avdelning fungerar på bästa möjliga sätt. Det kan finnas många anledningar till detta, inte minst att verksamheten utvecklats på ett sådant sätt att de tidigare HR-processerna är förlegade. Lösningen i dessa fall brukar ofta vara att anlita en HR-konsult som helt enkelt tar hand om ens processer och förbättrar dem.

Men vad gör en HR-konsult egentligen?

Vad gör en HR-konsult?

En HR-konsult kan hjälpa ett företag eller en organisation att förbättra sina processer. Det kan handla om bättre rekrytering, smartare lönesystem eller något annat inom HR-sfären. En HR-konsult kan även hjälpa till med specialuppdrag. Då kan det handla om att hjälpa företagets varumärke bli mer attraktivt för arbetssökande eller som kompetensutveckling för styrelsen.

HR-konsultens arbetsuppgifter

HR-konsulters arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

  • Starta och leda HR-program och projekt
  • Genomföra forskning genom olika metoder (datasamling, frågeformulär etc.) för att identifiera problematiska situationer eller hitta orsaken
  • Bidra med förslag och rekommendationer till HR-personal för att handskas med dagliga problem
  • Formulera strategier och praktiska planer för att handskas med HR-frågor
  • Hjälpa till med rekrytering, träning och hantering av personal
  • Utveckla planer och tekniker för att driva på förändring och arbetskulturhantering
  • Hjälpa till med utvecklingen och integrationen av policys
  • Välja och implementera lämplig HR-teknologi
  • Inspektera system och processer och föreslå förändringar för att förbättra dem/bemöta problem/brister

Anlita en HR konsult i Stockholm

Har du ett företag i huvudstaden med omnejd bör du självklart anlita en HR-konsult från i Stockholm. KFX är en konsultbyrå som tar ett helhetsansvar över processen där vi har HR-konsulter med varierande kompetens och erfarenhet där vi hjälper er att hitta den som passar bäst för er situation. Låt en HR-konsult i Stockholm från KFX hjälpa dig utveckla nyckelpersonerna inom ert företag. Det kan handla om de självklara ledarna eller personer vars kompetens behöver vässas till en högre nivå.

Välj rätt HR konsult i Göteborg

Självklart finns det även minst lika bra HR-konsulter att hitta på västkusten hos KFX. Med hjälp av en våra HR-konsulter från Göteborg kan du utveckla din verksamhet eller organisation. Våra duktiga konsulter i Göteborg ser bortom det rådande uppdraget och hittar lösningar till framtida bekymmer. Vi som HR-partner kan ta över hela er HR-avdelningen. På så vis kan verksamheten växa och utvecklas utan att du behöver oroa dig för att andra avdelningar inte följer med i utvecklingen.

Välj rätt byrå för jobbet

Ibland är det inte riktigt en HR-konsult du behöver. Det kan mycket väl vara så att du behöver hjälp med en specifik utmaning, exempelvis att anlita ny personal med en viss typ av spetskompetens. Detta KFX som din HR-partner hjälpa dig med utan problem. Det finns många fördelar med att vända sig till KFX då vi varit verksamma inom ett stort antal olika områden under flera år. Först och främst kan du dra nytta av vårt stora kontaktnätverk. Det tar trots allt tid att hitta rätt kanaler för att hitta rätt personal, något som vi på KFX är medvetna om och värdesätter.

En annan stor fördel med att låta en HR-partner som KFX ta hand om det specifika uppdraget är att du slipper lägga tid och resurser i onödan. Vi är experter på allt som har att göra med HR. Det innebär att vi kan utföra en rekrytering, bemanning eller kompetensutveckling på ett mer effektivt sätt än vad ni själva troligtvis hade kunnat göra.

I slutändan handlar det om att göra det lättare, både för dig själv och för din verksamhet. En HR-konsult kan utveckla många delar av din verksamhet. En HR-partner som KFX kan ta hand om flera specifika utmaningar och avancerade uppdrag. En effektiv HR-avdelning kan bli en mycket viktig del av företagets framgång. Se till att du låter avdelningens potential uppfyllas genom att ta hjälp av HR-experter och HR-konsulter från KFX.

Läs mer om våra lokala HR-specialister:

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan