Fem anledningar till att anlita ett rekryteringsbolag i Göteborg

Det finns många anledningar till att anlita ett rekryteringsföretag i Göteborg. Det gäller speciellt för företag som växer snabbt men även väletablerade företag har mycket att vinna med dessa tjänster. Vi går igenom sex anledningar till att anlita ett företag som är specialister på rekrytering.

1. Industriexpertis

Det är skillnad på bransch och bransch, för att inte säga verksamhetsområde och verksamhetsområde. Vissa avdelningar kan ha ett stort behov av tillfällig personal, exempelvis ett lager där det kan förekomma stora arbetstoppar. Andra områden har ett stort behov av personal med vissa kompetenser, exempelvis inom IT eller ekonomi. Vi är väl medvetna om vad som behövs inom olika branscher. Letar du efter ett bra rekryteringsföretag i Göteborg som kan hjälpa dig med dina specifika krav, står vi alltid redo att hjälpa till.

2. Hitta kandidater med specifik kompetens och kunskap

Ett rekryteringsuppdrag kan se ut på många olika sätt. Det är inte ovanligt att ett företag har en mycket specifik profil. Det kan exempelvis handla om att de vill hitta personal som hanterar specifika program, är kompetent inom ett specifikt område och så vidare. Dessa typer av utmaningar är vi väl lämpade för, inte minst för att vi har utvecklat flera sätt att hitta bra kandidater. Sedan starten år 1986 har vi klarat av även de allra tuffaste uppdragen.

3. Ta del av ett stort kontaktnätverk direkt

Eftersom vi är ett av de äldsta rekryteringsbolagen i Sverige har vi haft gott om tid att bygga ett stort kontaktnätverk. Vi vet vart vi ska vända oss för att hitta passande personal, oavsett vad våra kunder har för behov och önskemål. Om du behöver ett rekryteringsföretag i Göteborg inom ekonomi eller något annat område kan du med fördel anlita oss och på så sätt ta del av vårt kontaktnätverk.

4. Minska det egna arbetet

En av de största anledningarna till att anlita ett rekryteringsföretag i Göteborg är för att det sparar tid vid rekryteringar. Rekryteringsbolaget utför större delen av arbetet, från annonseringarna till preliminära intervjuer, gallring av CV:n och mycket mer. Allt arbete resulterar i presentationen av ett antal kandidater som passar de angivna kriterierna, både från kundens sida och från rekryteringsbolaget.

5. Minska personalomsättningen

Personalomsättning är en variabel som bygger på flera faktorer, inte minst hur väl personalen trivs. Ett sätt att minska personalomsättning är genom att anlita rätt personer. Det beror inte minst på att dessa personer har en direkt påverkan på arbetsmiljön och företagskulturen. Genom att anställa rätt personal, det vill säga personer som har rätt kompetens och som även delar företagets värderingar, blir det lättare att behålla personalen länge.

Hitta ett rekryteringsbolag i Göteborg redan idag

Frågan ”hur hittar jag rekryteringsbolag i Göteborg inom ekonomi” är enkel att svara på. Hör av dig till oss. Vi kan hjälpa dig med rekryteringsprocessen direkt, oavsett om du söker personal för ekonomiavdelningen eller något helt annat.

Att anlita rekryteringsföretag är ingen ny tjänst. Det är lätt att förstå fördelarna med att anlita ett företag som är experter inom rekrytering för att sköta rekryteringen av ny personal. Om ditt företag vill ha hjälp med detta, tveka inte att höra av dig till oss.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan