Ett säkert val

Tiden där man tog rekryteringsbeslut baserat enbart på magkänsla och vad man “tror” är det bästa beslutet är sedan länge förbi. Idag kompletterar vi istället vår erfarenhet med fakta och data genom kompetensbaserad rekrytering som ser till att rätt person, med rätt utbildning och kompetens anställs för rätt position. Som ett komplement erbjuder vi därför ett stort sortiment av välbeprövade tester. För att koppla bort både medvetna och omedvetna fördomar och bedöma alla kandidater på samma villkor så används personlighetstester och tester för specifik kompetens/fackkunskap.

Kan man ha fel personlighet?

Ordet personlighetstest är egentligen något missvisande. Ett ”test” är något man antingen lyckas med eller inte och så är det ju inte i detta fall. Du kan inte ha ”fel” personlighet. Det är mer en personbedömning där man kartlägger personens egenskaper, helt enkelt kandidatens styrkor och utvecklingsområden. Genom att matcha en persons egenskaper med de egenskaper som är viktiga för att lyckas i den aktuella tjänsten så går det också att förutse hur väl kandidaten kan tänkas prestera, men också trivas, i rollen.

Testerna kan kombineras och skräddarsys utifrån era behov, tillsammans skapar de en fördjupad bild av kandidatens kompetens. Vi erbjuder även en kostnadsfri bakgrundskontroll av er slutkandidat.

Vi finns där hela under resan och lite till

Din kontaktperson på KFX är alltid en erfaren rekryterare som ansvarar för hela rekryteringsprocessen, från början till slut. Vi om några vet hur svårt det kan vara att välja nya medarbetare. Därför gör vi valet tryggare för våra kunder och lämnar omfattande garantier för vårt arbete. Ni har bland annat full reklamationsrätt på uppdraget inom sex månader efter påbörjad anställning. Det är en självklarhet för oss som auktoriserat rekryteringsföretag och en trygghet för dig.

Är ni i behov av rekryteringshjälp? Eller kanske bara har en fundering kring rekrytering? Vi är alltid redo för ett samtal eller teamsmöte närhelst det passar dig!

Rekryteringsspecialist på kontoret

 

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan