I oroliga tider ställer KFX om istället för att ställa in

Vi kan stötta företag och verksamheter som drabbas. Det är lätt att stanna av helt och då kan man behöva en extern HR-partner. Om inte för alltid så kanske för en timme eller en dag?

Vi på KFX kan hjälpa dig med omställning och ta tillvara kompetent personal som på grund av nerdragningar, permittering eller varsel i rådande situation blivit övertaliga. Behöver du förhandlingshjälp eller karriärvägledning finns vi där som din HR-partner.

Rätt skött kan ett omställningsarbete innebära nya möjligheter och vägar framåt för verksamheten. Eftersom vi jobbar med bemanning i många olika branscher och har bra insyn och kunskap om arbetsmarknaden kan vi ge den hjälp som behövs. Vårt mål är att alla ska gå ur processen med ett nytt jobb och under tiden underlätta för företag i omställningsprocessen.

Hur varje individ tar sig dit kan se väldigt olika ut. Vi kan behöva lägga mycket fokus på ett nytt CV, en professionell och tilltalande LinkedIn-profil och intervjuträning. För andra handlar det om att coacha människor till att behålla energin och glädjen för att känna engagemang och driv i sitt jobbsökande. Självklart kan vi i vår karriärvägledning kombinera alla dessa områden.

Hör av er till oss på KFX om behov skulle dyka upp eller om ni veta mer om hur vi kan stötta med outplacement och karriärvägledning. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Umeå och Västerås och är redo att vara din HR-partner.

I oroliga tider ställer KFX om istället för att ställa in

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan