Alla uppdrag är nya erfarenheter du tar med dig

Jag har arbetat för KFX HR-partner sedan 2013 och har under den tiden fått testa på en hel del olika uppdrag. Som receptionist och ansiktet utåt åt Norrlands största galleria, byggt arbetsplatser som drifttekniker och digitaliserat ritningar på ett dokument management-kontor. Där är jag än idag.

Det bästa med att arbeta som konsult är att du fyller upp ditt CV med nya erfarenheter snabbt. Och att du alltid har en handledare som har din rygg när du är ute på uppdrag om du har några funderingar. Sedan är det ett bra alternativ just för hur flexibelt det kan vara med arbetstider. Om du till exempel studerar och inte har möjlighet att arbeta heltid, så kan KFX lösa ett uppdrag som fungerar att kombinera med dina studier.

Jag tycker KFX fungerar bra som arbetsgivare, de har bra kontakter med företag som intresserar mig och deras handledare är duktiga och lätta att ha och göra med.

Till dig som är intresserad av att arbeta inom bemanningsbranschen skulle jag säga att alla uppdrag är nya erfarenheter du tar med dig för resten av ditt liv. Var därför inte rädd att testa nya uppdrag du kanske inte tror du kan klara av eller tycka är så roliga. Din handledare skulle inte tipsa om dig för företaget om hon eller han inte trodde att du skulle passa för det. Får du chansen, ta den.

Viktor Fellbrink

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan