Man får chansen att utvecklas

Som konsult träffar du många olika människor i en ständigt skiftande arbetsmiljö. Du representerar hela tiden KFX men samtidigt dig själv. Jag tror att det bidrar till en starkare drivkraft att hela tiden prestera sitt allra bästa, vilket i sin tur gynnar både en själv och KFX. Jag har utvecklats otroligt mycket som person sedan jag började arbeta som konsult, mycket tack vare att du får arbeta så självständigt.

Jag jobbar som ambulerande receptionist vilket betyder att jag är en konsult som olika företag kan hyra in vid behov. Arbetsuppgifterna varierar mellan de olika arbetsplatserna. Men generellt sett är arbetsuppgifterna att svara på mail, ta emot besökare, svara i växeln och vara en glad och positiv servicefunktion för medarbetarna på arbetsplatsen.

Jag tycker att KFX fungerar väldigt bra som arbetsgivare! Den personliga kontakten är något som både KFX och jag själv värdesätter högt. Jag känner alltid att jag kan säga vad jag tycker och tänker till KFX och få bra respons på det. De är måna om sina anställda på ett sätt jag inte tidigare upplevt hos en arbetsgivare.

Rådet jag kan ge till dig som är intresserad av att arbeta i bemanningsbranschen är att ta mycket egna initiativ och tro på dig själv. Du kommer att växa som person och skaffa dig massvis med bra arbetslivserfarenhet.

Victoria Jacobsson, konsult

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan