Arbetet har hållit en hög nivå hela tiden

Idag har vi fem tjänster inom Internservice och reception/växel som ligger under ett ramavtal. Vi har även använt KFX inom administration, supportfunktioner och senast inom kundrelaterade överenskommelser där KFX konsulter jobbar ute hos våra kunder med internservice.

Med konsulter från KFX är det oerhört flexibelt vid t ex sjukdom/semester som gör att vi kan fokusera på vår kärnverksamhet och inte behöver planera och leta efter ersättare. I övriga fall så är det ibland nödvändigt att få in back-up snabbt som kan ta över när någon anställd på Canon är sjuk eller föräldraledig. En entreprenad kan också fungera som en rekryteringsbas där vi sparar både tid och pengar på att KFX sköter det professionellt än att vi letar länge efter rätt person.

Canon har använt sig av KFX tjänster sedan 2004 och arbetet har hållit en hög nivå hela tiden. Kompetens, flexibilitet och lyhördhet gör att de snabbt hittar rätt profil till uppgiften. Jag ser fram emot vårt fortsatta samarbete.

Bra HR Partner - KFX

Per-Arne Kirbe Inköpschef Canon

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan