Mina arbetsplatser varierar konstant

Det mest spännande med att arbeta som ambulerande är alla möten med människor som sker varje dag. Det är mycket olika intryck, kunskaper och erfarenheter som man får ta del av. Jag har arbetat som ambulerande konsult hos KFX sedan september 2016. Min arbetsdag går ut på att vikariera och backa upp i servicetjänster såsom receptioner, kundtjänster, kontor osv. Jag varierar mina arbetsplatser konstant, ibland är jag på en arbetsplats en dag och ibland är jag där i tre veckor. Jag går nu in i ett längre vikariat som receptionist/konferensvärd. Jag tycker att KFX HR-partner har tydliga riktlinjer, bra kontakt med sina konsulter och bra avtal. Det är en okomplicerad arbetsplats där man enkelt får svar på sina frågor och funderingar.

Till den som funderar på att gå in i rollen som ambulerande skulle jag vilja ge rådet att våga tro på sig själv. När jag kommer ut på diverse arbetsplatser så vet jag sällan vad jag har att förvänta mig, vilka möten jag kommer att göra eller hur mycket ansvar jag kommer att få. Då är det viktigt att jag tror på mig själv, vågar ta initiativ och plats samt är villig att lära mig. Att vara flexibel är en egenskap som är extremt viktig, att kunna ställa om sig från en plats till en annan är vardag i detta yrke.

Arbeta med HR Specialist - Nellie Bergdahl | KFX

Nellie Bergdahl – Ambulerande konsult

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan