KFX har stöttat mig i tuffa perioder

Jag jobbar med Grafisk Design på AstraZeneca i Mölndal där jag tar emot kunder och tar fram koncept till deras beställningar. Jag gör också fotografering och animering. Detta har jag gjort i cirka 5 år. Allt från enkla loggor till avancerade illustrationer. Det är ett jobb med kreativa utmaningar i en dynamisk arbetsmiljö. Jag har skapat ett stort nätverk inom företaget och har blivit expert på deras grafiska profil.

Jag har jobbat för samma kund i många år, har ett bra avtal som både ger trygghet och frihet. Trygghet att ha samma arbetsgivare även om uppdragen ändras och frihet i att byta tjänst om jag vill.

KFX har stora kunskaper kring personal och våra rättigheter. De har stöttat mig i tuffa perioder på jobbet och sett till att kunden förstår mina behov. Det känns tryggt att ha KFX som arbetsgivare och de svarar alltid direkt om jag har några frågor. De har stort fokus på att bygga bra relationer mellan kunder och konsulter.

Bemanningsbranschen har ett stort utbud av jobb, det finns något för alla. Det finns stora möjligheter att utvecklas och skapa nätverk vilket jag ser som en stor fördel och tillgång.

Julian Van Der Heyde, konsult

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan