Arbetet i sig är perfekt att kombinera med studierna

Januari 2017 blev starten för mitt konsultuppdrag som receptionist i den då ganska nyöppnade gallerian Avion Shopping i Umeå. Innan dess hade jag provat på en del jobb, men som konsult för KFX HR-partner har jag stormtrivts! Arbetet i sig är perfekt att kombinera med studierna, och just bemötandet från arbetsgivaren har varit fantastiskt.

Under min anställning har KFX haft god kontakt med mig personligen, trots att deras närmaste kontor den första tiden låg i Sundsvall. Det är lätt att nå dem via e-post och telefon, men de tog sig också tiden att resa hit och hälsa på med jämna mellanrum! Som receptionist på Avion jobbar man för det mesta ensam, men jag har många kollegor och KFX har verkligen varit måna om att vi kollegor ska få tillfällen att lära känna varandra och umgås. När det är svårt att ses på arbetstid anordnas middagar och träningspass! Man känner sig verkligen välkommen som en del i gemenskapen, särskilt med tanke på att KFX både ger och tar emot feedback på ett bra sätt som gör att man känner sig delaktig.

Jag är tacksam över att jag hittat en arbetsgivare jag trivs med och har kunnat stanna med under hela studietiden, som dessutom är flexibel inför eventuella förändringar inte sällan dyker upp i en students liv!

Julia Johansson

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan