KFX är måna om att du trivs på din arbetsplats

Som receptionist på ett av Göteborgs största fastighetsbolag Platzer Fastigheter är alla dagar olika. Jag sitter i kontorets mittpunkt och assisterar allt från kollegor till besökare. Jag har ansvar för alla beställningar till kontoret och en del administrativa uppgifter som att assistera ekonomiavdelningen med lättare uppgifter. Mitt mål är att alla besökare och anställda ska få ett varmt välkomnande och känna sig sedda av mig. Jag har jobbat som konsult hos KFX sedan april 2019 och har inte ångrat mig en minut.

Min konsulttjänst innefattar att jag är utplacerad på samma arbetsplats varje dag, vilket ger mig en stabilitet och en rutin i arbetet. Det gör också att jag kan bygga upp fina relationer på arbetsplatsen och kollegorna jag har på Platzer Fastigheter.

Att jobba som konsult på KFX HR-partner har känts rätt ända sen start. Man blir varmt omhändertagen och kommer in i ”KFX familjen” direkt. De är varma, alltid måna om ditt bästa och att du ska ha det bra på din arbetsplats. KFX är även duktiga på att samla alla oss Göteborgskonsulter för lite olika aktiviteter och så vi får byta några ord och höra om varandras erfarenheter.

Mitt tips till alla som vill söka sig till bemanningsbranschen är att våga. Att våga är att vinna och det är en av mina bästa vinster i mitt arbetsliv!

Jessica Konjic, konsult

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan